Bygg ditt eget API från början med Code Academy

366

Ta en djupdykning in i back-end-arkitekturen i webbapplikationer genom att bygga ditt eget API från början.Lär dig grunden för JavaScript och Express.js, en ny teknik som driver API: er på företag som Twitter och PayPal.

Detta program lär dig de färdigheter du behöver för att bygga baksidan av en webbapplikation. När du kombinerar den här kursen med avancerade programmeringsfärdigheter, så kan du bygga rika och interaktiva full stack applikationer.

På bara åtta veckor kommer du att lära dig om arkitekturen för en webbapplikation, hur backend av en webbapplikation interagerar med en databas, och hur man använder JavaScript och Express.js för att skapa moderna backend API: er. Du kommer att examinera med tre egna projekt.

Code Academy’s egna utvecklare kommer att utvärdera och guida dig genom programmet med personlig feedback. Du bör kunna avsätta minst 10 timmar i veckan för att kunna fullfölja i den takt kursen är uppsatt.

Erfarenhet med kommandotolk och textredigerare rekommenderas men det är inget krav. Programmet är endast tillgängligt på engelska.

Prislappen är $199 och sista anmälningsdag är den 15:e Januari, så boka på en gång om du är intresserad!

 

Comments