Invision Studio – Utmanare på riktigt?

223

InVision har länge varit ett självklart val för att skapa snabba prototyper för många. Senaste tiden har det varit lite osäkert vart InVision passar in med allt fler som kikar på Abobes XD som börjar bli intressant. Så kommer då Invision Studio och allt blir spännande igen!

Det är svårt att inte bli exalterad utav detta. Invision Studio träffar rätt på så många punkter att det nästa är lite läskigt. För mig som jobbar en del med kod så är det svarta interfacet gudomligt mycket skönare än Sketch bleka interface. Craft’s intuitiva gemensamma bibliotek inbyggt och dess Git liknande pull/push system känns supertrevligt.

Rapid prototyping i samma stil som både deras nuvaranda lösning och Adobe XD’s smidiga interface känns klockrent. Animeringar direct i designen känns helrätt och möjligheten att samarbeta i designen är gudomligt. Freehand och InVision kommentarer verkar vara inbyggda direkt i systemet och jag ser en Zeplin liknande inspect funktion också!

Nu fattas bara att man direkt integrerar Webstorm med koppling direkt till assets så har vi ett fullfjädrat pattern library. Det vore en dröm att jobba med så design och kod kan leva direkt tillsammans. Inte realistiskt är kanske, men man kan väl få drömma?

Invision Studio kommer i januari 2018 och jag har självklart redan signat upp mig för det så fort Invision Studio blir tillgängligt. Du kan signa upp du också på Invision Studio’s hemsida.

Vad tror du om Invision Studio och tror du det kan utmana Sketch och Adobe?

Comments