Fitness rapport – Juni 2013

123

Så har månad två passerat och jag börjar se ordentliga resultat nu, framförallt vad det gäller viktminskningen. Detta trots att jag äter kreatin som gör att jag behåller extra vätska och därmed inte minskar i vikt på samma sätt. Jag ökar även muskelmassa som väger mer än fett och trots det så har jag tappat ca 2 kilo under Juni månad.

fitnessrapport_juni_jimi_wikman

Jag har under Juni även kommit igång med Kick/Thai/MMA träningen som jag kommer att satsa hårt på framöver. Under Juli så kommer de närmaste två veckorna att vara uppehåll, men sen kör vi igen.

Pulsband är inköpt också och det fungerar fint, men jag måste se hur jag ska kunna använda det på bästa sätt framöver när jag väl kommer igång mer löpningen.

Jag har haft problem med både vad och bröstmuskel under Juni månad vilket har inneburit näst intill ingen bröstträning och begränsat med löpning.

I Juli kommer jag att byta träningsmetod till betydligt tyngre pass kombinerat med högreps för att undvika att jag fastnar på platåerna och jag måste komma igång med tung benträning. Jag kommer att ligga kvar på 4-5 gympass plus 2 kampsportspass under Juli.

Du kan följa min träning på Runkeeper och Weighttraining.com om du är intresserad och lämna gärna en liten uppmuntrande kommentar då och då, det uppskattas och motiverar!

Comments