Badminton med sonen ger mersmak (och träningsvärk)

0 37

Igår så följde jag med övriga familjen och spelade badminton. Det var några år sedan sist jag spelade badminton, men oj så kul det var! Min son är dessutom nästan proffs nu så jag fick verkligen röra på fläsket.

Min son och min fru har spelat badminton ett tag nu, men jag har ofta svårt att kunna komma med på grund av arbetstider och pendlingstid. Igår så hann jag dock med att följa med, även om jag var ganska sliten efter två workshops.

Jag är lite ringrostig kan man säga med en eller två tillfällen på typ 20 år. Min son är dessutom riktigt, riktigt duktig så det bäddade för en lång och hård timme. Något som jag inte tror någon av oss räknade med var att vi skulle ha en timmes lång skrattattack så käkarna och magen värkte.

Vi beslutade tidigt att skippa poängräkning och bara ha lite kul. Istället spelade vi lite som vi kände och gjorde något kul av alla kantbollar och konstiga slag som vi lyckades få till. Jag hade en riktigt trevlig timme även om jag är lite otränad och min son är proffs på stoppbollar…

Idag värker det lite överallt av ovana rörelser som att spring åt två håll samtidigt och slå på en boll bakom ryggen på mig själv. Det värker dock på ett bra sätt och jag ser fram emot nästa pass redan!

0 som gillar detta