Totalt utslagen av influensa

0 278

Inte helt oväntat så åkte jag dit på influensan rätt ordentligt förra veckan. Jag har haft det på gång ett tag och med tanke på den stress som jag haft i kroppen senaste 6 månaderna så var det nästan garanterat att jag skulle insjukna när allt blev klart. Och så blev det.

Efter lite trassel med hälsan tidigare i år så slog influensan till med buller och brak när jag till slut lagt mitt företag i backspegeln och kunde slappna av igen. Familjen åkte till Falun för lite sportlovsmys och det gav mig möjligheten att djupdyka ner i alla känslor samtidigt som febern suddade ut tid och rum.

Lite mörka drömmar och märkligt nog lite tårar, men inte av sorg utan någon sorts utrensning som triggades av Golden Buzzers från Got Talent av alla saker! Det var skönt att få en liten stund för mig själv, speciellt som jag är så otroligt ynklig när jag blir sjuk.

Just nu försöker jag skaka av mig det sista av sviterna från en vecka i sängen och det är bihålorna, käken och ilningar i rygg och ben som är kvar. Lite frisk luft och rörelse ska nog kunna fixa det så är jag redo för en ny vecka igen.

Ibland går det upp, och ibland går det ner här i livet. Precis som det ska.

Leave A Reply

Your email address will not be published.