Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Hålla utbildning i Wordpress är inte så tokigt | jimiwikman.se

  Hålla utbildning i Wordpress är inte så tokigt

  Posted , 111 views, 0 comments

  [extract]Igår höll jag en utbildning i Wordpress för den dynamiska trion på Mc-folket.se i Borlänge och frågorna haglade i takt med åskan och regnet utanför. [/extract]

   

  Att hålla utbildning i Wordpress är inte någonting som jag ser som speciellt svårt eller obehagligt, kanske för att jag kan Wordpress utantill, kanske för att jag haft många utbildningar med olika kunder redan och kanske för att jag har så pass bra koll på Wordpress och alla plugins efter alla dom projekt jag haft och mina egna utforskningar så jag känner att jag har kontroll över situationen.

   

  Igår höll jag ett par timmars utbildning i Wordpress för den dynamiska trion på MC-folket.se i Borlänge, något som kom ganska plötsligt. Utbildningen var lite annorlunda eftersom det redan fanns en befintlig sajt med plugins och det var många frågor som den mycket trevliga trion hade samlat på sig. Resultatet blev en hel del hopp mellan olika delar för att visa och förklara hur olika delar av just deras tema med plugins fungerade.

   

  Nästa vecka åker jag tillbaka för omgång två och då blir det för den glade trion att själva sätta sig ner och börja använda systemet själva, fast först på en separat Wordpress installation så dom får prova på utan att riskera att förstöra sin webbplats om något skulle bli galet. Förutom Wordpress blir det även genomgång av Wordpress appen och hur den kan användas för att rapportera nyheter direkt på plats för ett evenemang.

   

  Jag kommer helt klart att lägga till Wordpress utbildning av den här typen till dom olika tjänster som jag erbjuder och jag ska se över ett utbildningsmaterial nu över sommaren. Förmodligen kommer jag att skapa lite videomaterial också tillsammans med instruktioner och övningsuppgifter för direktförsäljning eller som komplement till en personlig utbildning. Kan bli ett välkommet tillskott i både kassa och nätverk kan jag tänka mig om det går bra.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 6 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...