Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Automattic köper WooCommerce | jimiwikman.se

  Automattic köper WooCommerce

  Posted , 134 views, 0 comments

  Automattic som står bakom skapandet av Wordpress.com och flera populära, officiella, plugins har köpt upp ett av världens mest populära e-handelsmoduler: WooCommerce. Faktum är att de köpt hela företaget bakom WooCommerce, nämligen WooThemes.

   

  WooCommerce är ett av världens mest populära e-handelslösningar med 20-24 procent enligt analysföretagen BuiltWith och W3Tech. Automattic som står bakom wordpress.com har därmed tagit ett viktigt steg mot att inkludera en kraftfull och framförallt billig e-handelslösning till sina kunder. Vad som händer med WooCommerce sedan blir intressant att se med tanke på modulens populäritet på gratisvarianten av Wordpress och ett förmodat vinstintresse från Automattic.

   

  WooThemes co-founders, Mark och Magnus och Matt Mullenweg CEO från Automatik skriver i sina bloggposter, liksom den officiella annonseringen på WooThemes, att allt kommer att bli som förut fast bättre. Vi får se om det kommer att bli den framtid vi ser för WooCommerce, men jag känner mig iallafall optimistisk.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.



  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...