Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Foundation 6.5 ute nu | jimiwikman.se

  Foundation 6.5 ute nu

  Posted , 149 views, 0 comments

  Efter en tids fördröjning så släpper Zurb sitt front-end framework i version 6.5. Det är en minor release så det är inte så många nya funktioner, men en hel del bugfixar.

  Foundation 6.5 (som ersätter den tänkte 6.4.4 releasen) har inte CSS Grids stöd än, men det är på väg. Ändringarna i Foundation 6.5 delas upp i tre kategorier: bättre stabilitet, bättre tillgänglighet och bättre browser stöd.

  Foundation 6.5 är fullt kompatibel med tidigare versioner och fokus har varit att korrigera saker som inte fungerade som man tänkt och fixa defekter. På grund av detta kan en del saker ha bytt utseende så det kan vara värt att kika på innan du uppgraderar.

  Möjligen den största förbättringen på Javascript-fronten är att inte bara är Foundation's Javascript tillhandahållet som CommonJS, ES Modules och ES6-buntar, det distribueras även som standard som UMD-bunt. Det betyder att du kan importera Foundation i vilken Javascript-miljö du vill, inklusive Node.js, utan att transpilation krävs.

  Inte så mycket nytt som syns i den här releasen, men det är en hel del som gjorts i bakgrunden. Man har också lagt lite krut på att uppdatera dokumentationen och exemplen i den här releasen.

   

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 9 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...