Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • En månad av nätverkande på Claremont avslutas med en liten presentation! | jimiwikman.se

  En månad av nätverkande på Claremont avslutas med en liten presentation!

  Posted , 149 views, 0 comments

  På Claremont har två medarbetare jobbat hårt med att under en hel månad inspirera andra att nätverka. Resultatet har varit fantastiskt och jag är mycket hedrad av att få vara den som höll den avslutande presentationen.

  Mina kollegor Markus Forsberg och Tommy Niréus har lagt en hel del energi till att sprida nätverkandets konst. Det är framförallt den yngre generationen som oftast inte har hunnit skapa sina nätverk riktigt än, eller som vill ha lite tips på hur man kan skapa ännu bättre nätverk.

  Själva idén bakom Claremont Networking & Mingle Month är att ta klassiskt nätverkande ett steg längre och strukturera upp det hela med fokus på kunskapsutbyte och affärsmannaskap.

  "Markus och jag har fått ovärderlig hjälp från våra nätverk vid flera olika tillfällen under karriären. Vi vill att fler jämnåriga ska öka medvetenheten kring vilka verktyg vi konsulter kan använda i vårt arbete för att utveckla oss själva och därmed kundens affär, säger Tommy.

  Jag skulle egentligen ha föreläst på det första mötet, men blev sjuk och fick istället hålla den avslutande presentationen som hölls den 1:a November på Claremonts kontor.

  Markus och Tommy hade ordnat en riktigt mysig tillställning med lagom många deltagare för att det inte ska kännas för stort eller för litet. Min presentation blev lite drygt 20-25 minuter med lite frågor och småsnack efteråt.

  Innan min presentation så höll min kollega Susanna Björklund en dragning som gjorde att jag verkligen fick lite press på mig att prestera lite extra. Överlag kan jag säga att det är en fröjd att ha sådana fantastiska kollegor och att jag får möjligheten att dela med mig lite av min erfarenhet ibland.

  Så tusen tack Tommy, Marcus och Susanna för en mycket lyckad och trevlig presentation! Det får vi göra flera gånger :)


  Min Presentation

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...