Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Att marknadsföra en Blogg | jimiwikman.se

  Att marknadsföra en Blogg

  Posted , 117 views, 0 comments

  Jag har en trött dag idag efter bara ett par timmars sömn, så jag har valt att kika lite på hur man marknadsför en blogg på svenska eftersom jag aldrig riktigt funderat på det tidigare. Tyvärr finns det dåligt med information på nätet, men många bäckar små som det heter...

   

  Det första jag kikade på var olika tjänster för sociala bokmärken och nyhetspublicering fokuserat på bloggar och den svenska besökskretsen. Det jag fann var en hel del mer eller mindre utnyttjade eller till viss del outvecklade tjänster, men en del är värda att nämnas. Här kommer ett axplock av svenska tjänster dit man kan lägga till sin blogg:

  Jag har även uppdaterat dom sociala bokmärken med svenska motsvarigheter med lite inspiration av Matthias Amnell's variant av WordPress pluginet Share-This av Alex King. Jag valde att uppdatera orginalet istället för att använda Matthias variant, mest för att se hur pluginet fungerar så jag kan lägga till nya sociala bokmärken när jag hittar dom. Dom extra tjänsterna som jag la till är:

  Lite senare ska jag gå igenom dom mängder av tips för linkbaiting och tips för att öka trafiken till bloggen samt gå igenom dom mängder av ping tjänster och ge en rapport på vad jag kommer fram till där.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 11 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...