Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Magnus Fredin lämnar Klarna för en VD position hos Babyshop | jimiwikman.se

  Magnus Fredin lämnar Klarna för en VD position hos Babyshop

  Posted , 113 views, 0 comments

  Babyshop, som jag tidigare gjorde en liten översikt på tillsammans med Sïmon Saneback, har fått en ny VD. Det är Magnus Fredin som rekryterats från Klarna där han var global försäljningschef.

  Quote

   

  E-handelsbolaget Babyshop rekryterar Magnus Fredin som ny vd från och med maj 2013. Fredin kommer närmast från en imponerande karriär på framgångssagan Klarna, senast som global försäljningschef. Babyshops grundare, och tidigare vd, Marcus Tagesson blir arbetande styrelseordförande. Bolaget siktar på 100 miljoner i omsättning 2013.

   

  Sedan starten 2006 har Babyshop vuxit med 100 procent varje år och idag säljer man till kunder i över 50 länder och omsätter 42 miljoner kronor. Babyshop planerar att växa från 14 till 30 anställda inom ett år.

   

  – Det ska bli spännande att få in Magnus. Han är duktig på att bygga organisationer och har drivet för att genomföra saker. Han kommer att tillföra ett starkt fokus och en unik erfarenhet från Klarna till vår verksamhet när vi blickar mot nya marknader, säger Marcus Tagesson, grundare Babyshop.

   

  – Jag är jätteglad över den här chansen hos Babyshop. Precis som med min nuvarande arbetsgivare ser jag ett företag med en enorm potential och efter sju fantastiska år på Klarna ser jag fram mot att ta mig an någonting nytt. Eftersom Babyshop är befintlig kund till Klarna ser jag också fram mot en fortsatt relation med mina gamla kollegor för att göra Babyshop ännu bättre, säger Magnus Fredin, vd Babyshop.

  Om du vill se vad jag och Sïmon hade för synpunkter, så kika på den nerladdningsbara PDF filen här: http://jimiwikman.se...eringsanalyser/

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 7 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...