Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Hybris utökar hybris Extend | jimiwikman.se

  Hybris utökar hybris Extend

  Posted , 110 views, 0 comments

  hybris,världens snabbast växande handelsplattform och den leverantör som de två viktigaste industrianalytikerfirmorna rankar som ”ledare” meddelade idag att man genomför en omfattande utökning av sitt program hybris Extend program för oberoende programvaruleverantörer.

   

  hybris Extend är en nätbaserad, integrerad handelsplats där kunder får tillgång till de bästa applikationerna, tilläggsprogrammen och nättjänsterna i branschen, utvecklade av hybris partners och redan optimerade att fungera med hybris OmniCommerce plattform.

   

   

  hybris Extend består för närvarande av över 30 oberoende programvaruleverantörer vars lösningar är integrerade med hybris, uppdelade på 11 kategorier. Sju leverantörer har utnämnts till elitnivån hybris Extend Strategic Partners. Det innebär att de inte bara har utvecklat integrationer med hybrisplattformen i sina produkter, utan de är också ledande inom sina respektive områden med stark, global kundbas.

  Quote

   

  ”hybris OmniCommerce-svit är omfattande, men våra lösningar utgör ofta den centrala punkten i ett ännu större ekosystem av teknologier och lösningar,” säger Ariel Lϋdi, CEO för hybris. ”Vi kan hjälpa våra kunder allra bäst genom att göra integrationerna i detta ekosystem så sömlösa och enkla som möjligt. Det är vår målsättning med hybris Extend”.

  Källa: mynewsdesk.com

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 10 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...