Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Invision Studio - Utmanare på riktigt? | jimiwikman.se

  Invision Studio - Utmanare på riktigt?

  Posted , 259 views, 2 comments

  InVision har länge varit ett självklart val för att skapa snabba prototyper för många. Senaste tiden har det varit lite osäkert vart InVision passar in med allt fler som kikar på Abobes XD som börjar bli intressant. Så kommer då Invision Studio och allt blir spännande igen!

  [embed width=960" height="540]
  [/embed]


  Det är svårt att inte bli exalterad utav detta. Invision Studio träffar rätt på så många punkter att det nästa är lite läskigt. För mig som jobbar en del med kod så är det svarta interfacet gudomligt mycket skönare än Sketch bleka interface. Craft’s intuitiva gemensamma bibliotek inbyggt och dess Git liknande pull/push system känns supertrevligt.


  Rapid prototyping i samma stil som både deras nuvaranda lösning och Adobe XD’s smidiga interface känns klockrent. Animeringar direct i designen känns helrätt och möjligheten att samarbeta i designen är gudomligt. Freehand och InVision kommentarer verkar vara inbyggda direkt i systemet och jag ser en Zeplin liknande inspect funktion också!

  Nu fattas bara att man direkt integrerar Webstorm med koppling direkt till assets så har vi ett fullfjädrat pattern library. Det vore en dröm att jobba med så design och kod kan leva direkt tillsammans. Inte realistiskt är kanske, men man kan väl få drömma?

  Invision Studio kommer i januari 2018 och jag har självklart redan signat upp mig för det så fort Invision Studio blir tillgängligt. Du kan signa upp du också på Invision Studio’s hemsida.

  Vad tror du om Invision Studio och tror du det kan utmana Sketch och Adobe?

  User Feedback

  Recommended Comments

  Guest Figma – en sketch klon för utspridda team? | Jimi Wikman

  Posted

  […] team där samarbete är ett måste. Min fundering är bara hur Figma kommer stå sig mot Invision Studio som blir en stor kunkurrent i början på nästa […]

  Link to comment
  Share on other sites  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 9 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...