Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Adobe visar upp deras Sketch3 utmanare Comet och artboards för Photoshop | jimiwikman.se

  Adobe visar upp deras Sketch3 utmanare Comet och artboards för Photoshop

  Posted , 148 views, 0 comments

  [embed]

  [/embed]

   

  För designers som mig själv så är detta fantastiska nyheter i Photoshop med asset management och art boards, men den största behållningen i den här presentationen är utan tvekan Project Comet som i ett enda svep slår ihop det bästa från Sketch3 och InVision som jag skrev om igår.

  Nyheter i Photoshop 2015.1

  När det gäller Photoshop så är det en hel del godsaker som den nya startskärmen som ger dig en bra översikt över saker som recent file thumbnails, document presets, Libraries access, och personalized tutorial content. Detta kan så klart ställas in i inställningarna så du får det du vill ha.

   

  Photoshop 2015-1

   

  Det mest intressanta för mig är dock Artboards. Nu kan jag äntligen samla designs i ett dokument istället för att ha dussintals i olika mappar för varje möjlig upplösning och variant. Funktionaliteten är utmärkt och lätt att jobba med.

   

  Photoshop 2015 artboards

   

  Creative Cloud Libraries har fått ett lyft också och nu är det superenkelt att dra in alla delar av ett dokument på en gång istället för att dra in dem en och en. Vektorstöd har förbättrats avsevärt och du kan nu dra in vektorgrafik och hantera inne i Photoshop och genom att dubbelklicka vektorfilen så kommer du direkt in i Illustrator så du kan göra justeringar.

   

  Förutom detta så kom det en hel del andra saker också och du kan hitta det mesta som är nytt i 2015.1 här: http://blogs.adobe.com/richardcurtis/2015/12/11/photoshop-new-features/

  Sketch3 / InVision utmanaren Comet

  Sedan har vi då vår Sketch3/InVision klon med kodnamnet Comet. Detta ser utan tvekan ut att bli den mest intressanta Adobe produkten för 2016 för mig (Ok, Muse nya funktioner är rätt intressanta också) då den verkar kunna ge Sketch3 och Invision en rejäl fajt, speciellt som Sketch endast finns för Mac idag.

   

  Med liknande funktioner som Sketch3 och med några riktigt vassa funktioner som repeat grids och visuell koppling mellan skärmar i prototypläget så känns Comet som superintressant och jag ser fram emot att testa Comet i början på 2016!

   

  codename comet adobe screen

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...