Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Jira plugin för Optimizely A/B testning | jimiwikman.se

  Jira plugin för Optimizely A/B testning

  Posted , 145 views, 0 comments

  Optimizely har annonserat ett plugin för Jira Cloud som visar status på Optimisely's feature flags. Det är ett intressant plugin, men frågan är vem den funktionen är för och hur det ska användas?

  Jag gillar Optimizely och deras produkter, speciellt för att kunna köra A/B tester på ett enkelt och kraftfullt sätt. När Optimizely presenterar ett plugin till Jira så är det så klart dubbelt bra, men tyvärr verkar pluginet inte göra så mycket och jag är lite fundersam till vem det är som faktiskt ska använda det?

  Enligt Optimizely så är det utvecklingsteamen som ska komma närmare när man jobbar med att testa features i produktion. Det låter ju toppen, men hur ska det ska bara genom att dra in statusar från Optimizely? Kanske är det bara första steget, för det jag iallafall egentligen vill ha är att kunna koppla olika brancher till feature test direkt i Jira.

  Det som jag funderar lite på är just vem som den här typen av information är intressant för. Jag vet ju att som utvecklare vill du helst inte gå in i Jira utan sätta upp din IDE så du kan hämta Jira information, skapa brancher och jobba fokuserat. Från ett management perspektiv så är det enklare att ha hela Optimizely informationen tillgängligt

  Oavsett är det ett intressant plugin och jag är glad att se att vi knyter A/B testning närmare utveckling. Jag ska se om jag kan få en kommentar från Optimizely om deras plugin så vi får höra direkt vad deras vision är för pluginet.

  Optimizely's plugin är gratis för Jira Cloud och du kan begära en licens här.

   

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 13 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...