Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • JIRA & Confluence certifiering | jimiwikman.se

  JIRA & Confluence certifiering

  Posted , 143 views, 0 comments

  Äntligen är det dags att sätta tänderna i en certifiering igen. Den här gången är det JIRA och Confluence som ligger framför mig, något som jag haft på min att göra lista ganska länge. Det passar dessutom riktigt bra just nu eftersom jag sitter som JIRA expert på mitt nuvarande uppdrag.

   

  Planen är att plugga på lite nu i Januari och Februari för att sedan ta dubbel certifiering i Mars eller April. Det beror lite på hur mitt uppdrag ser ut och hur mycket tid jag har att plugga. Det är ACP-100 och ACP-200 som jag kommer att ta. Jag funderar på ACP-500 och ACB-110 också, men de väntar jag lite med känner jag.

   

  Förberedelserna blir att plugga lite och jag har köpt in två böcker för att få lite myspys att dyka ner i. Jag kommer att posta recensioner om dem i Februari troligtvis så du vet om det är värt pengarna. Jag kommer även att köra certification prep innan certifiering för att kolla vad det är för något.

   

  Eftersom det blir mycket JIRA nu framöver, både med certifieringarna och i mitt uppdrag tänkte jag köra en serie här där jag går igenom grunderna och ger lite tips och tricks. Om det går bra kanske det till och med blir en lite bok om det också vad det lider. Det verkar som att många saknar en svensk bok om JIRA och Confluence.

   

  Har du några frågor om JIRA eller Confluence som du vill ha svar på?

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...