Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • #Velodromia24h - 24 timmar och dagen efter | jimiwikman.se

  #Velodromia24h - 24 timmar och dagen efter

  Posted , 99 views, 0 comments

  24 timmars racet är över och det är dagen efter, det är med andra ord dags för att reflektera lite över vad som hände egentligen och vad jag fick ut av det på olika sätt.

   

  Själva evenemanget var fantastiskt kul med många, ännu obearbetade intryck, och många nya kontakter med fantastiska personer. Jag hade bestämt mig redan innan evenemanget att kliva utanför min bekvämlighetszon och nog fick jag göra det alltid... det finns en videosekvens (omkring 3.07) där jag ser ut som en utvecklingsstörd get med spontan epilepsi som blivit drogad. Officiellt heter det att vi fick prova på Zumba, men jag tvivlar att mina bidrag kan klassas som det.

   

  Under evenemanget så blev vi filmade hela tiden, både genom den fasta kameran som vår grupp fanns i bild på under hela evenemanget och genom webbkameror som flyttades runt mellan dom olika båsen. Några av filmerna ligger på Bambuser och du hittar dom här: http://bambuser.com/...velodromia24h_2

   

  Vi fick även besök lite då och då av olika personer, bland annat så klämde Falukuriren in ett besök och jag fick höra att vår grupp tydligen var i tidningen under gårdagen. Vi får se om det dyker upp fler bilder framöver också, för jag vet att det fotades och filmades något kopiöst. Jag hittar bland annat inlägg på TV4 och en hel del av Dalarnas Tidningar som visar dom glada vinnarna David, Isabel och Johanna.

   

  Lite kul var det att jag under 24 timmar lyckades träffa inte mindre än 4 tidigare chefer, alla kvinnor, alla framgångsrika och alla från First Hotel Grand! Alltid kul att träffa Barbro, Evis och Helén, oavsett forum och tid på dygnet.

   

  Jag ska spara reflektionerna lite eftersom jag har 5årskalas idag och måste fokusera på det, men jag kan glatt säga att jag är väldigt nöjd med att jag anmälde mig till Velodromia 24h 2011 och får jag chansen så kommer jag helt klart att försöka bli med på fler sådana evenemang i framtiden.

   

  Jag ska fortsätta att samla på mig bilder och annat och testa nya galleriet lite också, så finns det bilder eller artiklar därute, så säg till!

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 12 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...