Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Velodromia - sammanfattningen | jimiwikman.se

  Velodromia - sammanfattningen

  Posted , 105 views, 0 comments

  För ett antal veckor sedan klev jag in på Velodromia och fick uppleva något fantastiskt. Idag kommer en inspirerande sammanfattning i videoform där en viss liten knubbis skymtar förbi här och där.

   

  Den 19 april klev 20 stycken unga företagsamma studenter, gymnasieelever och egenföretagare in i Palladium i Borlänge, med en förväntan om att få vara med och utveckla Dalarnas näringsliv och en nyfikenhet på vad det kommande dygnet skulle innebära. Arbetsgruppen hade satt ramarna, lokalen var förberedd och coacher och juryn var briefade. Det blev dags för deltagarna att börja fylla tävlingen med innehåll, för innehållet var ju just deltagarna. Och som de gjorde det!

   

  Resultatet av tävlingen Velodromia 24h sträcker sig långt över förväntan för alla inblandade, deltagare som arrangör eller partner. Det visades prov på starka viljor att lära sig nya saker och att hela tiden utmana sig själv för att ta sig vidare i utvecklingsprocessen. Tävlingen gick ut på att lösa ett miljöinriktat case från Peace & Love och Borlänge Energi på just 24 timmar. Efter ett intensivt och inspirerande tävlingsdygn hade juryn valt ut ett lag som vinnare, i en ytterst jämn kamp mellan deltagarna.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 6 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...