Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Tre månader avklarade och nu är det dags att gå all-in. | jimiwikman.se

  Tre månader avklarade och nu är det dags att gå all-in.

  Posted , 100 views, 0 comments

  Tre månader har nu gått sedan jag började träna och så här långt så går allt ganska bra. Den närmaste månaden så blir det tillbaka till jobbet igen och riktiga rutiner, men också 4 veckor utan Kreatin och ökad mängd Kickboxning då riktiga träningarna börjar nästa vecka.

   

  Tre månader har gått fort faktiskt och jag har hunnit med 153 träningspass och lyft nästan 267 ton sedan starten i Maj. Nu är det dags att komma in i rutinerna som det varit lite si och så med under semestern, med ökad vikt som resultat. Från och med måndag är det dags att damma av Shape Up appen igen och ta en rejäl titt på matvanorna framöver.

   

  På måndag så är det även dags att besöka läkare för min högeraxel som bråkar fortfarande för att se om jag kan få till en röntgen så jag kan se vad som står på därinne. Gissar att det är lite brosk och kanske en förkalkning om jag har tur, men jag räknar kallt med att det är något som behöver opereras oavsett.

   

  Igår blev ett par nya löparskor inköpta också på Löplabbet efter lite tester. Det blev till slut ett par New Balance M1080 som satt väldigt bra och hade bra plats för mina lite bredare fötter. Låg profil och lagom drop tillsammans med lätt vikt gör att det känns som ett par bra skor fram till vintern då jag antingen får slå till med ett par dubbade skor eller prova halkskydd. det tar ett tag innan jag har hunnit testa skorna ordentligt, men det känns bra i magen iallafall, så jag hoppas att det kan bli en bra skjuts framåt i min löpambition.

   

  Med problemet med min axel som mer eller mindre helt förhindrat träning av bröstet så ser det inte så ljust ut att nå mitt mål på 100 kilo i bänkpress till årets slut, men jag låter målet ligga kvar så får vi se hur nära jag kommer de närmaste 4 månaderna. Målet på 99 kilo känns mer realistiskt, även om det kommer att bli tufft med ca 10 kilo på 4 månader. Jag har även beslutat att lägga till två nya mål, både lite längre i tid, nämligen att kunna gå ner i både split och spagat om två år. med tanke på hur stel jag är så kommer det att bli riktigt tufft, men jag är säker på att det kan gå om jag bara ger mig fan på det.

   

  Jag har även satt målet att ta ytterligare en medalj i Vansbrosimningen nästa år och jag ska fundera lite på om jag ska försöka mig på en trippel till och med. Tanken är också att ta mig runt på Lidingöloppet nästa år, men det känns fortfarande ganska ovisst då min löpning inte kommit igång än som jag tänkt mig. Än så finns inga tankar på Vasaloppet eller Vätternrundan, men vi får se om det kommer framöver.

   

  Just nu så känns det som att jag kommit in i träningen på ett bra sätt och jag ökar viktmässigt på gymmet nästan varje gång. Även på Kickboxningen känns det lättare och lättare även om jag fortfarande tappar ett par liter varje träning, så nu när kickboxningen kommer igång på allvar efter sommaren så känns det som jag är redo.

   

  ...så nu kör vi vidare efter de första tre månadernas lite trevande upplägg. Ner med hakan mot bröstet, upp med axlarna, lätt framåtlutat och händer upp framför ansiktet...det är dags att gå ALL-IN.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...