Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Tillbaka till träningen - så här långt går det bra. | jimiwikman.se

  Tillbaka till träningen - så här långt går det bra.

  Posted , 133 views, 0 comments

  Idag var det tredje dagen jag klev in på nya gymmet och idag blev det ben. Bortsett från några mindre olägenheter och lite konstigheter med själva gymmet så känns det riktigt bra med träningen så här långt.

  Om jag bortser från saker som att bänkpressen är särskild från viktrummet så den ligger på en annan våning. Eller faktumet att spray deo används som standard i omklädningsrummet så jag får vänta ut de värsta spraynissarna. Så är gymmet riktigt, riktigt bra.

  Utrustningen är varierad och jag har gott om alternativ för olika övningar. Även när det är ganska mycket folk så känns det inte trångt och det är ganska god ordning på utrustningen. Det är ett ganska bra gym med andra ord.

  Jag kör just nu lätt och försöker ta mig igenom de första passen utan allt för stor belastning på kropp muskler och nervsystem. Jag känner att jag är svag och det är vad jag förväntat mig också efter nästan 3 års uppehåll. Jag skyndar långsamt och kör fler repetitioner med lägre vikt. Det är för att jag ska kunna vänja kroppen vid belastning igen och för att få in teknik så jag inte gör illa mig.

  Tre pass i veckan var ambitionen, men jag funderar på om det kanske kan bli mer än så. Kommer att testa att kasta in ett lunch pass också för att prova lite mer konditionsträning. Testade simning förra helgen också och ska nog försöka köra det en dag i veckan också tror jag. Det är öppet för motionssim 8-12 på helgerna så det passar ganska bra.

  Så än så länge känns det kul och skönt att vara tillbaka i träningen igen. Nu gäller det bara att hålla i och hitta rätt rutiner igen.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 12 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...