Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Mot lugnare tider, att säga adjö och lite skador... | jimiwikman.se

  Mot lugnare tider, att säga adjö och lite skador...

  Posted , 119 views, 0 comments

  paradis

   

  De spännande fem veckorna med hysterisk övertid är äntligen över och jag kan snart övergå i en mer normal arbetsrytm. Samtidigt så har det hänt otroligt mycket och jag har äntligen kommit tillbaka till träningen, vilket igår resulterade i en liten skada.

   

  Att jag gillar att jobba mycket och hårt är ingen hemlighet, men jag trodde nog att det skulle kännas mer att göra 130 timmar övertid på fem veckor. Jag har sett på mina arbetskamrater att de börjar bli lite slitna, men själv känner jag mig fortfarande pigg trots att jag de senaste tre veckorna kört gym 05.30 på morgonen också. Faktum är att jag tror jag börjar vänja mig vid att jobba mellan 09.00 och 21.30 med ett tidigt gympass 05.30 innan. Nu blir det dock andra bullar och det blir tillbaka till 09.00 - 17.30.

   

  Träningen går allt bättre och musklerna vaknar till liv igen sakta men säkert. Jag tar det fortfarande försiktigt så jag inte gör illa axlarna och försöker fokusera på att få bra muskelkontakt snarare än att trycka på med tunga vikter. Jag har satt målet att jag ska kunna ta 100kg i bänkpress till årets slut och jag har väl en 30-40 kilo dit tror jag (har inte testat maxgränsen än), så det ska bli intressant att se hur det går.

   

  För träningen så har jag även köpt en löparryggsäck i form av en Solomon Agile 12 som jag testade igår. Även om jag är ovan med den typen av utrustning och jag testade inte att fylla upp dess camelback (vattenpåse) så kändes den otroligt bra. Olyckligtvis så gör kroppen fortfarande lite motstånd när det gäller träning (förkylning förra veckan bla) så efter 1.5 km ungefär så sa min vänstra vad ifrån. Gick och haltade lite igår, men idag känns det bara lite än så länge så det känns inte som något allvarligt.

   

  Det som däremot känns betydligt mer är min högra vad idag. Vi var nämligen ut och bowlade igår för att säga tack för den här gången till en medarbetare som återvänder till Marocko. Det var ett tag sedan jag bowlade och jag känner av det idag. Vi hade kul iallafall och det är det viktigaste, så nu är det bara att halta sig in i duschen och göra sig ordning för att jobba ännu en lördag, fast idag så blir det i Uppsala.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 16 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...