Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • The Revelry på Destiny 2 och en ny klan | jimiwikman.se

  The Revelry på Destiny 2 och en ny klan

  Posted , 162 views, 0 comments

  Nu när jag har lite semester så passar jag på och spelar lite Destiny 2 igen. I tisdags släpptes ett nytt event som kallas The Revelry. Det är ett ganska enkelt koncept, men med oväntat roliga sidoeffekter som fått vissa att koka av vrede och andra att skratta hejdlöst. Samtidigt så passade jag på att gå med i en ny klan efter att ha spelat solo ganska länge.

  The Revelry i sig är för mig ganska ointressant. Efter att ha gjort några rundor för att låsa upp det nya vapnet så är resten av eventet ganska ointressant för mig. Det vill säga förutom något som kallas Reveler’s Tonic. Det är en ny sak som låter oss prova på hur det vore att saker som granater regenereras blixt snabbt. Kombinerat med Nightfall modifiers på min Titan så är det oändligt med granater!

  Reveler's Tonic fungerar även i Crucible, vilket har fått en del att bli lite sura när de möter ett team som spammar granater. Andra skrattar så de gråter åt kaoset och ser det som den tokighet som det faktiskt är.

  Nu när jag grindat fram Redrix Broadsword, Lunas Howl och The Recluse så har jag börjat kika på The Mountain Top. Tyvärr är jag värdelös med granatkastare, men jag lyckades få en ganska trevlig Militia's Birthright att droppa igår när jag körde Nightfall med granater så det finns kanske lite hopp ändå. Det är den enda jag har kvar förutom Not Forgotten och med tanke på att jag måste ta mig till 5500 Glory för den så är det noll chans om jag inte betalar någon att göra det.

  Kikar också på lite andra saker att jobba på och där har jag skeppet för Black Armory på agendan. Det är en enkel sak att grinda för och jag behöver göra ungefär 40 forges så är jag klar med den. Efter det ska jag väl försöka få till de sista 3 vapnen för att låsa upp Wayfarer titeln också och kanske grinda ut några catalysts.

  Jag har gått med i en klan också efter att ha kört solo ganska länge. Jag har fått en hel del erbjudanden, men valde till slut en lite mindre klan med flera medlemmar från norden. Det blir en lite bättre gemenskap så även om det inte alltid är så lätt att hitta någon online som vill köra just det jag vill köra. Hittills känns det bra så vi får se hur det artar sig i framtiden, men jag är optimistisk.

  Om du vill spela Destiny 2 med mig så säg till bara. Jag spelar inte supermycket, men jag spelar gärna med dig oavsett om du är ny eller veteran.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 6 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...