Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Destiny 2 - maskingeväret Thunderlord är helt underbar! | jimiwikman.se

  Destiny 2 - maskingeväret Thunderlord är helt underbar!

  Posted , 205 views, 0 comments

  Efter tre veckor med små retsamma "uppdrag" så fick vi då äntligen maskingeväret Thunderlord. Och vilken best det är! Trots att jag är lite trött på Destiny 2 nu så fick jag lite nytändning tack vare Thunderlord.

  Efter att ha kört Destiny 2 sedan lanseringen av Forsaken för att komma upp i Light 600 solo så är jag lite trött på Destiny 2. När man levlar upp så måste man göra allt för att få powerful engrams och det är inte alltid så kul.

  Under de senaste veckorna har det retats en del med superkorta "uppdrag" som idag då ledde fram till ett sista uppdrag för att belönas med det första maskingeväret i Destiny 2: Thunderlord.

  Uppdraget i sig var kort och lite småirriterande att köra solo innan man kommer på hur man ska göra. Belöningen däremot är helt fantastisk, speciellt en vecka som denna med Arc singe!

  Plötsligt så är det en fröjd att använda mitt power weapon och jag får en hel del ammunition att leka med till skillnad från till exempel raketgevär som jag annars mest kör. Nu kan jag smälta bossar och ta ut hela grupper av mobs på ett sätt som är väldigt tillfredsställande.

  Mitt betyg är att Thunderlord är ett mycket, mycket bra vapen och mitt bevis är att när jag körde Crucible idag så fick jag killratio på 12 istället för omkring 1-2 som jag normalt får. I PVE så är det bara mängden ammunition som hindrar mig från att rocka Thunderlord permanent.

  Två tummar upp!

  Har du inte skaffat Thunderlord än så kan du se här hur du gör det. Saknar du någon att spela med, så hojta till! Alla som vill kan skaffa Destiny 2 gratis just nu också, så varför inte prova på om du inte redan har gjort det?

   

   

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...