Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Slut på jobbsökandet, nu är valet mellan Brightstep och Klarna avgjort | jimiwikman.se

  Slut på jobbsökandet, nu är valet mellan Brightstep och Klarna avgjort

  Posted , 101 views, 0 comments

  De senaste två veckorna har varit turbulenta, inte minst med tanke på Distanshandelsdagen i Borås förra veckan och framförallt på grund av att jag suttit och slitits mellan inte mindre än två anställningserbjudanden, ett av Klarna och ett av Brightstep.

   

  Mitt första erbjudande kom före Distanshandelsdagen i Borås och det var Klarna som erbjöd mig en position som webbdesigner, något som jag varit nere i Stockholm på intervju både en, två och tre gånger för. Erbjudandet var generöst och speciellt anpassat för mig på så sätt att jag fick sitta kvar i Falun till sommaren eftersom vi inte vill flytta till Stockholm innan min son går klart dagis.  Så långt var allt frid och fröjd och hade Klarna tryckt på lite där så hade historien tagit slut där, men istället for jag till Borås och lyckades uppenbarligen imponera på Mattias och Karl på Brightstep.

   

  Båda var väldigt entusiastiska och det märktes att dom ville ha mig som anställd, så när jag kom hem så pratades vi vid och jag förklarade hur min situation såg ut, vad som skulle passa mig och så vidare. Resultatet blev ett avtalsförslag som verkligen passade mig perfekt. Nu blev det lite problem eftersom jag hade två erbjudanden och eftersom Brightstep redan visste att jag fått ett erbjudande från Klarna så kontaktade jag Klarna och berättade att jag fått ett erbjudande från Brightstep.

   

  I det här läget så blev det lite balans på kniveggen för jag ville verkligen jobba på båda företagen (och vill fortfarande) och jag ville verkligen inte sitta och spela ut företagen mot varandra för att få bättre villkor, eller snarare så ville jag inte att dom skulle känna det så för det är klart att jag ville ha bra villkor. Både företagen tog det dock med god ro och efter en veckas konversation så tog jag beslutet i lördags och har precis skrivit ut anställningsavtalen som ska skrivas på och skickas under dagen.

   

  I slutändan så var det trygghet, flexibilitet och lyhördhet som vann dagen och där var Brightstep snäppet vassare än Klarna den här gången. På måndag den 5:e bär det av ner till Stockholm för ett par dagars introduktion och sedan ska jag installera mig på kontoret här i Falun för en helt ny resa tillsammans med Brightstep.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...