Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Populärare än någonsin - vilken rivstart på året! | jimiwikman.se

  Populärare än någonsin - vilken rivstart på året!

  Posted , 101 views, 0 comments

  Vilken rivstart på nya året och anställningen på Brightstep! Jag sitter med uppdrag över öronen och får lovord från såväl chefer som stora e-handelsföretag och nu ska jag ut och resa också!

   

  Hittills har jag hunnit med fyra projekt som anställd på Brightstep och inom ett par veckor så kommer jag att gå in i två till i full fart. Utöver det har jag hunnit med ett antal presentationer och jobbat på ett par interna projekt. Det är så hektiskt nu så jag får jobba lite extra bara för att få in alla projekt!

   

  Jag ska ärligt erkänna att jag var lite osäker på hur min kompetens skulle stå sig när de stora företagen kom och la fram sina önskemål och krav, men hittils har det gått bra, riktigt bra. Samtliga kunder har varit mycket nöjda med resultaten av mitt arbete och resultaten kommer att finnas till offentlig beskådan under året gissar jag.

   

  Nöjda kunder är det bästa som finns och i skenet av hur en del tidigare analyser sett ut från andra företag så känns det bra att veta att jag kan leverera betydligt bättre kvalitet, både i information, analys och presentation. Bra lön, fantastiskt stimulerande jobb och världens bästa arbetskamrater i all ära, men det är kundernas nöjdhet som får mig att lägga hela min själ i varje projekt!

  Resandet

  Det blir mycket resande nu och Stockholm är nästa ett andra hem redan, men nu tar vi oss runt i norden med först Norge och sedan förmodligen Danmark efter det innan jag återvänder hem och tar en tripp till Norrköping. Det hinner säkert bli några till innan februari är slut för ryktet börjar tydligen sprida sig nu...

   

  I April ska jag åka på en tredagars utbildning i London och det blir första resan till London som jag dessutom får göra helt själv. Jag är ingen erfaren globetrotter direkt, så det blir lite pirrigt och nervöst att hitta dit jag ska i tid och hålla reda på alla uppgifter hit och dit. Jag kommer att bo vid London Bridge, vilket låter trevligt och när jag kommer hem så får jag prova på Jumbo Stay på Arlanda, vilket låter som ett äventyr bara det.

  Evenemangen

  Evenemangen är så många så jag hinner inte med, men jag ska iallafall dyka upp på #Emeet i mars och förhoppningsvis trilla förbi Nordic eCommerce Summit om jag inte sitter helt uppbokad. I höst blir det föreläsning i Sundsvall på Ehandelsdagarna där jag får sällskap av chefen i år, vilket ska bli riktigt skoj.

   

  Eventuellt blir det tillbaka till Borås på Distanshandelsdagen om de vill att vi ska göra favorit i repris och så har Högskolan Dalarna frågat om jag vill föreläsa på deras E-handelsutbildning. Jag misstänker att jag hinner med några föreläsningar till och gå på några evenemang till under 2012, men jag har inte riktigt hunnit tänka så långt än.

   

  Vem kunde ana att jag skulle må så här bra för ett år sedan?!

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 9 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...