Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Planer inför 2013, även kallat fjärilens år | jimiwikman.se

  Planer inför 2013, även kallat fjärilens år

  Posted , 142 views, 0 comments

  2013 är nu officiellt här och även om jag sitter mitt i en flytt så finns det ändå en hel del planer inför det nya året. Några fullt genomförbara, andra kanske inte helt realistiska än, men det är precis så det ska vara tycker jag!

  Planer för webbplatserna

  Under 2012 började jag arbetet med den här sidan och det arbetet kommer att fortsätta under 2013. Jag har satt upp en ny struktur och börjat planera funktioner för den nya strukturen redan. Den planeringen ska nog finjusteras lite efter flytten innan jag sätter igång på allvar, men lite löst kan jag säga att jag kommer att dela upp sidan lite mer och det kommer att bli betydligt mer innehåll.

   

   

   

  2013_struktur

  Högsta prioritet kommer under 2013 bli att försöka få fler medlemmar och sedan inspirera till mer aktivitet, men jag kommer att skynda långsamt känner jag för jag vill hellre att det ska bli bra än att det ska gå fort.

   

  Förutom den här webbplatsen är det troligt att jag kommer att påbörja mina planer på att återuppväcka mitt projekt för webbhotell igen som föll lite på begränsningarna i Wordpress. Nu med IPB så blir det inte längre ett problem och jag kommer nog att påbörja samtal med bland annat @loopia, @binero och @citynetwork som tidigare var intresserade av projektet.

   

  Även Mortfiles, min företagssida kommer att få en liten uppryckning efter ett år i limbo. Där blir det framförallt mer fokus på support och information, men även en den nya saker i och med att jag uppgraderar hela sajten.

  På jobbet

  På jobbet kommer jag att få fullt upp, men jag funderar på att ha en och annan målsättning där också förutom att leverera det bästa jag kan, så fort jag kan. Bland annat så planerar jag att fokusera en del på SEO och Analytics under 2013 av olika anledningar. Bland annat tänkte jag ta några certifikat i framförallt Analytics under 2013, för det känns som det är något jag borde ha.

   

  Jag ska även ta mig mer tid att träffa olika relevanta aktörer, som SEQR som jag inte lyckats få till ett möte med än. Jag har funderat på att dedikera en lunch i veckan och låta vem som helst boka upp den för att diskutera vilket ämne som helst, men jag har inte riktigt bestämt mig om det är en bra idé än...

  Privat

  Fullt fokus kommer under 2013 att ligga på familjen nu när vi flyttar 25 mil hemifrån till en stad där vi inte känner någon. Allt annat blir sekundärt i det perspektivet. Trots det så är planen att komma igång med någon form av träning. Jag och Magnus Lundin (@gamsun) var och kikade på MMA innan årsskiftet och vi ska se om vi spinner vidare på det. Jag ska även se om jag kan komma igång med morgonträning igen i närheten av kontoret där vi har flera alternativ att välja på.

   

  Det var lite kort om planerna inför 2013 som jag medvetet är lite mer luddig över så här dagarna innan flytt eftersom jag verkligen inte har en susning om hur saker och ting kommer att se ut framöver i mitt nya liv...

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...