Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Nytt år, nytt utseende på hemsidan | jimiwikman.se

  Nytt år, nytt utseende på hemsidan

  Posted , 221 views, 1 comment

  Ett nytt år närmar sig med stormsteg och i vanlig tradition så betyder mellandagarna lite småpyssel på de olika webbplatserna som jag har. I år så är det den här webbplatsen som får sig en liten uppdatering och ny färg inför nya året.

   

  Den gamla designen och installationen blev lite stökig och det blev inte så kul att jobba med trots allt. För många plugins som ändå inte gjorde riktigt som jag ville gjorde att det blev ganska få inlägg under 2015. Det plus att jag har jobbat ovanligt mycket, vilket för mig betyder 60+ timmars veckor istället för de vanliga 50 timmars veckorna...

   

  Jag har kikat på Elegant Themes och deras DIVI byggare ett tag nu och jag kände att det var dags att prova så jag kan jämföra med den betydligt större Visual Composer. Eftersom jag ändå tänkte lägga lite pengar på detta så passade jag på att lägga på ett tema. Inför 2016 så valde jag att gå med ett lite mer nedtonat flat tema som heter Extra.

   

  Så här långt är jag ganska nöjd med temat även om jag normalt gillar att bygga det själv. Det är fortfarande en del pyssel kvar, men jag har inte speciellt bråttom att få saker och ting på plats. Jag har kastat ut Nextgen galleriet och kör manuellt istället av den enkla anledningen att jag inte gillar nextgen något vidare designmässigt.

   

  Jag testar också att lägga in Invision Power Board forumet direkt i Wordpress utan att försöka integrera. Det fungerar lite sisådär, men det får duga tills vidare eftersom jag inte förväntar mig någon episk tillströmning där av någon anledning. Istället ska jag kika lite extra på hur jag kan göra om Portfolion så den inte ser ut som skräp.

   

  Jag har även lagt till Slack genom Slaask så det går att chatta direkt med mig när jag är online. Det är en ganska trevlig lösning som jag ska skriva mer om nästa år. Så med det så har jag minskat ner på antalet plugins ganska rejält och strömlinjeformat sajten lite. Nu känns det lite enklare och jag kan fokusera på innehåll istället för att försöka få saker och ting att göra som jag vill.

   

  Hoppas att du gillar den nya designen?

  User Feedback

  Recommended Comments  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 10 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...