Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Ny vecka, nya utmaningar! | jimiwikman.se

  Ny vecka, nya utmaningar!

  Posted , 118 views, 0 comments

  Veckan har knappt börjat och redan så har nya utmaningar presenterat sig och det känns skönt att kunna avveckla några projekt och se fram mot nya!

   

  Den här veckan som blir min andra officiellt som stockholmare nu när jag börjat veckopendla har varit ganska fylld av...möten. Det är inget ovanligt, men det är ganska spännande ändå att få träffa nya människor och bygga relationer. Den här veckan har ett stort projekt legat i fokus som ska börja i höst, men också lite avrundningar på projekt som jag jobbat med ett tag nu.

   

  Ett par nya projekt är både klara och under pågående, men det ser inte ut att vara någon risk för en tråkig sommar eller höst för den delen. Det blir mer Hybris projekt och då syftar jag på plattformen Hybris, och mer av både analys och design så klart. Det kan till och med bli en och annan kodrad om det vill sig!

   

  Jag har också hunnit med att testa lite fler stationer med tunnelbanan vilket alltid är spännande och i ren trötthet tagit en tripp till Östermalmstorg istället för att åka åt rätt håll till Alby, men det gick bra det med. Imorgon ska jag träffa en kund som jag jobbat med hela våren känns det som för ytterligare ett steg i deras projekt och sedan ska jag träffa en designbyrå, vilket blir kul!

   

  Jag har uppdaterat mitt CV en hel del senaste tiden och det ser ut som att jag får uppdatera ytterligare med ett antal företag ganska snart. Efter sommaren kommer också en del av det jag jobbat med nu att presenteras så då kommer det att bli lite extra kul.

   

  Livet är ganska bra just nu om jag får säga det själv och även om det är jobbigt att vara ifrån familjen så länge så tror jag det kan fungera, speciellt med möjligheten att kunna se och prata med dem över Skype varje dag.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 7 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...