Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Norge, Italien, Norge, välgörenhetsmiddag och from business to buttons | jimiwikman.se

  Norge, Italien, Norge, välgörenhetsmiddag och from business to buttons

  Posted , 98 views, 0 comments

  Det var ett tag sedan livet var som det brukar och de senaste veckorna så har livet varit till och med mer upp och ner än vanligt. För dig som kikat in här tidigare så vet du hur kaotiskt det betyder, men det har varit kul och mycket lärorikt med mycket skratt och glada återseenden.

   

  Tisdag den 18:e mars så fick jag förfrågan om jag ville åka till Norge för att sitta som acceptanstestare hos en kund och då redan på onsdagen om det gick bra. Sagt och gjort, upp i planet och över till Norge. Tyvärr var det en stor konferens samma vecka så det fanns inga hotell inom rimliga avstånd, så det vara bara att packa in sig i planet på kvällen igen och sedan upprepa på torsdagen. På fredagen var det bara att byta väska och upp till Arlanda igen, denna gång med Italienska alperna som destination för en helg tillsammans med hela gänget på Brightstep. På måndagen bar det av hemåt igen via Genéve och Zürich  och återigen blev det att packa en ny väska och sedan ännu en tripp till Norge.

   

  Väl i Norge så hann jag med att träffa en god vän och mina föräldrar som bor i närheten av där jag jobbade innan det bar av hemåt igen för en helg med välbehövlig vila. Tyvärr blev det inte så mycket vila som jag hade tänkt utan det blev till att åka iväg på en mycket trevlig middag med dans i välgörenhetens tecken till förmån för behövande i Filippinerna. På måndagen var det dags igen att ge sig av till Norge och sedan hem igen på tisdagen för att tvätta upp lite kläder och ta en tripp till kontoret för att diskutera framtiden med närmaste chefen. På torsdagen så bar det iväg till Berns för att tillsammans med Björn och Miranda på jobbet besöka eminenta from business to buttons, ett av nordens bästa evenemang för interaktionsdesign.

   

  Idag fredag så har det blivit några timmars jobb och jag ser nu fram emot några dagars vila innan det blir dags igen för några dagar i Norge igen som det ser ut...

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 6 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...