Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Lite lägre tempo här just nu | jimiwikman.se

  Lite lägre tempo här just nu

  Posted , 103 views, 0 comments

  Som du kanske märkt så har det blivit lite lägre tempo här senaste veckorna och det beror på att processen att lägga ner mitt företag och intensiteten på mitt nya uppdrag kostar ganska mycket energi. Ingen fara dock, jag väljer bara att fokusera på det just nu så jag inte bränner ut mig.

   

  Att lägga ner ett företag tar en hel del energi när det är kunder som ska byta till nya webbhotell och servicen inte riktigt är vad man kan önska. Det kostar oerhört mycket tid och stress för jag har redan betalt stora pengar på att hålla mina servrar igång så kunderna kan få extra tid på sig att flytta. Förra veckan var otroligt frustrerande och jobbigt, men den här veckan är lite lugnare även om det så klart går alldeles för långsamt för att jag inte ska få magsår av det.

   

  På jobbet så är det nu full fart i mitt uppdrag och även om det så klart är otroligt kul och givande så kostar det också väldigt mycket energi. I fredags till exempel hade jag workshop med en stor grupp som jag aldrig träffat tidigare där vi tre timmar gick igenom deras utmaningar och förhoppningar för framtiden. Varje dag är det nya möten med okända personer med nya utmaningar som jag behöver förstå så jag kan ge bästa möjliga hjälp.

   

  Det är otroligt givande att få den möjligheten att kunna djupdyka på den nivån som jag kan göra och skapa värde på riktigt till så många människor. Komplexiteten är enorm och varje dag är fylld av ny kunskap och förståelse på dussintals områden. Jag somnar varje kväll med ett stort leende med ett helt tomt batteri då jag gett allt under dagen. Det är underbart, men inte helt förenligt med andra mål som jag har, inklusive att skriva mer här på bloggen.

   

  Vis av erfarenhet så har jag släppt lite på ambitionsnivån här för att undvika att mina energidepåer blir för låga så jag mår dåligt istället för tillfreds med livet. Jag ska bara komma förbi den närmaste perioden så jag kan släppa mina kunder med gott samvete och sedan balansera jobbet lite. Just nu dyker jag lite för djupt in i rollen så jag riskerar att slukas helt, så jag behöver lyfta lite så jag hamnar på rätt nivå även där.

   

  Jag gör även ganska stora förändringar på andra plan för att frigöra energi och framförallt tid, men det är en helt annan bloggpost. Var bara lugn att jag mår bra och kommer snart att komma tillbaka till skrivandet igen. Det är bara lite annat som ockuperar min tid just nu som behöver hanteras så jag hamnar i fas igen.

   

   

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...