Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • I måndags var det premiär för min mac och den var perfekt! | jimiwikman.se

  I måndags var det premiär för min mac och den var perfekt!

  Posted , 92 views, 0 comments

  I måndags var jag iväg till en kund för att presentera ett nytt checkoutflöde och det betydde också att det var första gången jag skulle göra en presentation med min nya Macbook Air så jag var lite osäker på hur den fungerade, men det gick alldeles utmärkt!

   

  I måndags var jag iväg till en kund som jag inte träffat tidigare, men som min chef Mattias jobbat med ett tag. Mitt uppdrag för kunden var att skapa ett nytt utcheckningsflöde,vilket har varit en stor utmaning, men det är en annan historia. Tanken var att jag skulle göra en presentation av det nya flödet på min nya Mac, vilket kändes lite pirrigt då jag inte haft så lång tid att skola om mig på hur min mac fungerar.

   

  Jag hade inte heller haft tid att testa hur macen fungerar när det gäller att koppla ihop sig med en extern skärm eller hur PDF filer beter sig, men jag behövde inte oroa mig. Mötet gick utmärkt och min mac uppträdde precis så fantastiskt som jag hoppades när jag köpte den. Faktum är att varje dag så blir jag mer och mer förtjust i min mac, både som arbetsverktyg och som privat skrivmaskin. Den är lätt och smidig att ta med sig (den väger hälften av min Dell) och ju mer jag lär mig om kortkommandon desto mindre saknar jag snabbknapparna på PC datorerna.

   

  Kort sagt är jag mycket nöjd med min Macbook Air " data-cke-saved-src=

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...