Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Förändringens vindar blåser nu... | jimiwikman.se

  Förändringens vindar blåser nu...

  Posted , 111 views, 0 comments

  Bortsett från att det blev nya ägare på jobbet i veckan så känns det som att allt är på väg att förändras nu och det är spännande tider för mig personligen och för hela familjen!

   

  För mig så är det extra spännande tider just nu på jobbet med otroligt många nya saker som bombarderar från alla håll. Nya arbetsuppgifter, nya ägare, utbildning, nya arbetsmetoder och mycket, mycket mer! Även privat så rör det på sig i och med att vi letar nytt boende och alla förändringar det innebär!

   

  På jobbet så fick vi nya ägare i veckan, vilket kommer att betyda nya spännande utmaningar framöver även om det är ganska lugnt just nu inför sommaren. I projektet som jag är scrum master för så har vi passerat kritisk massa och det är med stor stolthet jag börjar se frukten av det otroliga jobb som teamet lagt ner. Nu väntar en vecka av förberedelser inför semestertider och sedan kan jag ta och slappna av några veckor efter en mycket hektisk period.

   

  I höst blir det lite utbildning där jag dels ska sitta på skolbänken ett tag och dels stå som lärare. Jag ser fram emot båda varianterna för är det något jag verkligen älskar så är det att vidareutveckla mig själv och att få sprida kunskap. Det blir nog lite annat också med några events jag har i kikaren och ett par inriktningar jag gärna vill bli mer involverad i framöver. Det får dock vänta lite tills infasningen med Accenture och allt det innebär har genomförts.

   

  Privat så har min hustru kämpat hårt för att lokalisera nytt boende, något som är svårare än det låter då vi söker hyresrätter och inte riktigt är redo att köpa än. Vi har några krokar ute i bland annat Barkarby och Sollentuna, men i veckan kikade vi på en lägenhet i Täby Kyrkby som kändes väldigt rätt och som vi hoppas mycket på.

   

  Placeringen känns klockren när det gäller omgivning och skolgång för vår son, men den är inte direkt optimal för mig när det gäller resväg eller träningsmöjligheter. Vid första anblicken så såg det ganska hopplöst ut med buss om enda alternativ, vilket är lite problematiskt eftersom jag inte är riktigt byggd för buss...

   

  När man kikar lite närmare så ser det inte så tokigt ut med busshållplats 150m från lägenheten som faktiskt går förbi stationen, något som SL's planerare verkar helt ha missat. Så då finns möjligheten att ta en kort busstur och sedan köra Roslagsbanan om man så önskar, eller ta bussen hela vägen. Total restid är ganska lik den jag redan har så det ska jag nog kunna stå ut med även om det bli med mindre behaglig transport med buss ibland.

   

  Träningsmässigt så ser det inte ut att finnas några träningsalternativ alls i närheten, även om det finns ett "gym" vid stationen. Puls & Träning säger sig iallafall ha fria vikter så jag får gå dit och kika, men känslan är att det är ett typiskt "tuggumigym" med maskiner och väldigt begränsat utbud på fria vikter. Vi får se om jag har rätt, men oavsett så öppnar de inte innan 05.00 så då blir det lite svårt att hinna med träningen och hinna till jobbet i tid...

   

  Om det inte skulle fungera så får jag kika på alternativet att träna i stan före och/eller efter jobbet vilket inte är ett alternativ jag är så förtjust i. Det får bli Sats då förmodligen, antingen Hötorget eller Zenit som ligger nära kontoret. Klurar också på att testa på Yoga på PANCRASE GYM på Rådmansgatan med baktanken att kanske köra Thaiboxning på samma ställe. Jag känner att jag behöver något mer än bara gym nu när jag är gammal...

   

  Så det är som vanligt tusen saker varje dag som ändras...och det är helt underbart kaotiskt och spännande samtidigt som det är totalt utmattande!

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 9 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...