Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • En julhälsning till min chef Aki Ravelin | jimiwikman.se

  En julhälsning till min chef Aki Ravelin

  Posted , 653 views, 14 comments

  I år så vill jag ge en liten julhälsning till min chef Aki Ravelin. Under året som gått har han jobbat hårt för att skapa Sveriges bästa UX företag med de bästa kompetenserna och nu vill jag ge en hyllning till honom för att han lyckats.


  Aki, under året som gått har du jobbat hårt. För hårt ibland, inte av dumhet utan av passion och ett hjärta som rymmer en ocean av kärlek. Ibland har det blivit svackor, inte för att det märkts på ditt humör och det fantastiska stöd som du gett oss alla, men jag har sett det i dina ögon.


  Det tar på krafterna att leda och än mer att bygga. Din ambition har alltid varit det absolut bästa, vilket är än mer krävande. Hårt tempo på rekrytering och en outtröttlig kamp att hitta fantastiska uppdrag till oss alla samtidigt som du byggt ett affärsområde med tuff konkurrens och viss okunskap hos våra kunder.


  Tvivel har utan tvekan visat sitt fula tryne ibland tillsammans med ett sting av förtvivlan att inte räcka till. Ett tufft år har det varit Aki, men ta en stund och lyft blicken...


  Se de människor som idag jobbar på några av de mest fantastiska uppdrag inom UX. Se de människor som får glädjen att jobba tillsammans och växa som individer och konsulter i en miljö som är unik och underbar på ett sätt som inte går att beskriva.


  Se oss Aki.


  Vi sitter här idag för att du trodde på vår potential och förmåga att tillsammans skapa magi. Vi jobbar i uppdrag som andra nystartade bolag inte ens kunde drömma om och vi går in i julledigheten med en trygghet och känsla av samhörighet som värmer djupt in i hjärtat.


  Du har skapat en attityd och stämning där känslor och öppenhet inte bara godtages utan uppmuntras. Där glädje och omtanke omhuldar varje del av vår vardag och där vi kan vara oss själva, tillsammans.


  Så när din tro på dig själv och din förmåga att leda vacklar så räck ut en hand och låt oss stötta dig. Låt oss få ge dig fotfästet tillbaka på samma sätt som du stöttar oss när vi vacklar.


  Luta dig nu tillbaka, låt blicken tona ut en stund och reflektera en stund över det fantastiska du åstadkommit under året. Låt ett leende lysa upp ditt ansikte och tända en gnista av stolthet i ögat.


  Vila en stund nu Aki och njut av en underbar ledighet med förvissning om att året som gått har varit både premium och episkt.


  Ha en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År Aki.

  User Feedback

  Recommended Comments  Vilken otroligt fin julhälsning från och till två av mina fantastiska kollegor!! God jul till er båda! You rock!

  Link to comment
  Share on other sites
  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 19 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...