Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Emeet 4 blev otroligt bra och fylld med roliga möten | jimiwikman.se

  Emeet 4 blev otroligt bra och fylld med roliga möten

  Posted , 98 views, 0 comments

  Emeet 4, den första i regi av Ehandel.se, blev en stor succé i mina ögon och det blev en lång, men härlig dag med många trevliga samtal och en session tillsammans med Sïmon Saneback om design och konverteringsoptimering som verkade bli uppkattat.

   

  Igår var det dags för det fjärde Emeet historiskt och andra deltagandet för mig (jag missade förra pga tidsbrist) och det var med stor glädje jag återvände till Emeet som ju hade ett och annat finger med i hur mitt liv förändrades för lite drygt ett år sedan.

   

  Jag och Sïmon hade en session där vi gav tips på hur 5 olika webshoppar kan göra små förbättringar på sin sida för bättra optimering och användarupplevelse. Dessa fem shoppar var självklart föranmälda och jag ska skriva klart den PDF där jag har samlat de tipsen som vi har gett och sedan ska jag publicera den med butikernas godkännande.

   

  Efteråt var det många som ville prata och jag träffade många ehandlare och leverantörer, både gamla och nya bekantskaper, som alla ville hälsa och säga några ord. Det var fantastiskt bra stämning som det alltid är på Emeet och jag älskar att få ge sprida min kunskap till de som vill lyssna och det var det en hel del som ville igår.

   

  Jag hann tyvärr inte gå på så många sessioner då jag fastnade i samtal hela tiden, men de sessioner jag hann med var riktigt bra. Om någon form av kritik ska framföras till Dan och de andra arrangörerna från ehandel.se så skulle det vara att det blir lite struligt med sessionerna som behövde projektor och att det var för mycket folk på en del sessioner.

   

  John Ekman från Conversionista till exempel fick improvisera friskt med sin bärbara när han hamnade inför en jättepublik i en lokal utan projektor. Även om han gjorde det bra så skulle besökarna på sessionen fått ut mer av John's presentation om de även hade sett det han visade på en större skärm. Lite synd på en sådan fantastisk presentation med så stort intresse kan jag tycka.

   

  Det var ett par sessioner där jag helt enkelt vände i dörren för att det var för mycket folk i rummet. Dels blir det svårt att föra en bra dialog i ett rum där det är 40-60 personer med 12-15 stolar för att det blir liksom en inre och yttre krets och dels så har folk svårt att att öppna upp i så stora sällskap så det blir bara de stora drakarna som pratar.

   

  Förutom det så var det en välorganiserad tillställning och middagen efteråt var väldigt trevlig. Maten var riktigt god och jag fick av någon anledning dubbla varmrätter. Jag vet inte om det beror på att jag är "välväxt" eller om det var min CTA slips som fick servitrisen att fråga just mig, men gott var det!

   

  Det var så mycket som var värt att nämna, men det får komma i framtiden bloggposter för jag är fortfarande lite omtumlad och jag ser redan fram emot nästa Emeet! Tills dess kan ni njuta av några bilder jag tog under gårdagen i galleriet.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...