Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Det går lite långsamt, men det blir bra! | jimiwikman.se

  Det går lite långsamt, men det blir bra!

  Posted , 110 views, 0 comments

  Mina planer med jimiwikman.se går långsammare än vad jag hade tänkt, men de står inte stilla trots en lätt kaotisk tillvaro där allt som är bekant och tryggt kastas ut genom fönstret för en helt ny tillvaro...

   

  Att säga att jag går runt med skräckblandad förtjusning är en underdrift och hade det inte varit för min underbara fru som styr flytten som om hon aldrig gjort annat så hade min hjärna smält för länge sedan! Nu är vi iallafall på väg och kan se fram emot ett nytt liv i Märsta efter nyår någon gång...

   

  När det gäller planerna här på jimiwikman.se så är IPB 3.4 här om några dagar vilket betyder att jag kan göra vissa uppgraderingar och börja jobba med medlemskommunikation på ett mer strukturerat sätt. Nya funktioner kommer på plats, men i ärlighetens namn så är det viktigaste att få upp information, som sidan om mig och de fyra innehållssektionerna.

   

  Jag har introducerat månadens medlem som funktion och utmärkelser, något som jag ska kika på lite mer under nästa år då jag har lite mer tid. Jag har även börjat att lägga upp lite databaser som ska stylas, tex snippets databasen som ska innehålla diverse kodsnippets som är användbara när man jobbar med HTML/CSS/PHP/javascript osv där jag även tänker lägga in en specifik sektion just för Wordpress till att börja med.

   

  Någonting som jag ligger rejält efter med är min bok som jag skriver på när tillfälle ges, men även där så går det framåt om än lite långsamt. Planen var att ha den klar till Q4 i år, men så kommer det absolut inte att bli. Istället för att fokusera på att få ut den fort så kommer jag att jobba mot att boken ska bli så bra som möjligt och det är inte helt omöjligt att jag kommer att leta upp ett antal inspiratörer som får agera Musor och rådgivare under skrivandefasen.

   

  Så det händer saker, även om det går lite långsamt just nu..

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 18 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...