Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Äntligen Semester! | jimiwikman.se

  Äntligen Semester!

  Posted , 118 views, 0 comments

  Så närmar den sig då alltså, semestern. Imorgon börjar den första sammanhängande semestern sedan 2004/2005 någon gång och till skillnad från många kollegor och vänner så stannar vi hemma i Märsta i år...

   

  Att få semester känns välbehövligt, riktigt välbehövligt, just nu. Jag är riktigt, riktigt trött i knoppen efter nästan 3 års kaos där i stort sett allt i mitt liv har förändrats och vridits till på något vänster. Det mesta positivt självklart, men det har ändå tagit på den gamla kolan som fått kämpa hårt för att hinna med alla vändningar under åren.

   

  Jag kommer att börja min semester på ett lite annorlunda sätt med ett gympass och sedan tandläkare. Jag borde ha gått till tandläkaren för länge, länge sedan med min rotfyllda tand som bråkar lite, men imorgon är det alltså dags. Det kommer att bli dyrt, men det är det värt känns det som...plus man får ju sådana där coola tatueringar har jag sett!!

   

  Idag på morgonen så testade jag bröstmusklerna igen och det gjorde ont fortfarande, så jag får nog ta mig till en läkare och kika varför det gör ont. Förmodligen är det allt jäkla brosk som spökar fortfarande så vi får se vad vi kan göra åt det. Det skulle även kunna vara en fraktur i nyckelbenet precis vid axelfästet som då skulle leda till 3-4 månaders vila för att fixa till. Oavsett om det blir en operation eller något annat så sitter jag lite fast när det gäller just höger axel och bröstparti vilket suger ganska hårt.

   

  Förutom en del roliga äventyr runt Stockholm i sommar så fortsätter planen med träningen och redan imorgon sätter vi igång med en utmaning som min kusin Sussie satt ihop där en hel del människor ska försöka pressa sig upp till 5 minuter i plankan! Jag kan säga att jag kommer att få kämpa hårt eftersom min core fortfarande är väldigt svagt och jag får kämpa till och med när jag kör minuten i plankan idag.

   

  Det känns lite tråkigt att jag inte är i Vansbro idag faktiskt, men jag får helt enkelt inse att tiden och pengarna inte räckte till för att komma dit i år. Nästa år är dock planen att köra Vansbrosimningen och jag väntar tills i vinter med att göra några tuffa commitments då jag vet bättre hur min fysiska status ser ut. I bästa fall så kommer jag att köra den trippel som jag haft planer på tidigare, dvs jag kör tre lopp på tre dagar (1000m, 1500m och 3000m).

   

  I morse testade jag löpningen också och det känns riktigt bra. Smalbenen protesterar fortfarande lite och ömmar, men det känns lättare och lättare för varje löppass. Planen är att komma igång så pass att jag kanske kan klara av Lidingöloppet nästa år, men först ska vi få bra fart på 5km...

   

  Idag är det dock inte semester än, så idag är planen bara att slappa smile3.gif

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 19 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...