Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Äntligen är jag i 500+ klubben på Linkedin | jimiwikman.se

  Äntligen är jag i 500+ klubben på Linkedin

  Posted , 171 views, 1 comment

  I slutet på 2012 satte jag målet att jag under 2013 skulle nå 500+ på linkedin, något som kändes lite jobbigt då jag hade mer än 70 personer kvar att knyta kontakt med, men igår spräckte jag den magiska gränsen!

   

   

   

  500

   

   

   

  Trots att min Linkedin profil är långt ifrån komplett och trots att den bara är på engelska än så känns det fantastiskt kul att jag lyckas nå mitt mål med att komma in i 500+ klubben utan att egentligen försöka. Jag har gjort ett par försök att knyta kontakt med kollegor och bekanta, men majoriteten av de kontakter jag har fått de senaste månaderna kommer från personer som sökt mig och inte tvärt om.

   

  Jag var helt övertygad om att jag skulle få slita hårt för att hitta de sista 70 personerna att knyta kontakt på Linkedin med, men av någon anledning så blev det tvärtom så att jag hann inte riktigt med att försöka sätta min plan i verket! Ännu mer förvånande är kanske det faktum att jag börjar få en del jobberbjudanden genom Linkedin, även om jag ännu inte fått ett erbjudande som kan locka mig från Brightstep där jag trivs väldigt bra.

   

  Det känns bra att kunna bocka av Linkedin från min att göra lista för 2013 och ännu bättre att antalet personer som vill knyta kontakt inte tagit slut utan fortsätter att komma in smile3.gif

  User Feedback

  Recommended Comments  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...