Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Wordpress 3.2 är äntligen här! | jimiwikman.se

  Wordpress 3.2 är äntligen här!

  Posted , 122 views, 0 comments

  [extract]Wordpress 3.2 är äntligen här och det är en spännande och intressant release, även om det inte är så många nya funktioner, eftersom det är första releasen som skippar stöd för IE6, PHP4 och MySQL4.[/extract]

   

   

  Wordpress 3.2 har få nyheter, men desto fler "dolda" uppdateringar som kommer att få Wordpress att bli ännu bättre i framtiden. Det är dels en ny inriktning där Wordpress, helt korrekt kan tilläggas, skippar stöd för IE6 och fokuserar på PHP5 och MySQL5 istället för att hålla kvar vid PHP4 och MySQL4.

   

  Mest intressant för mig personligen är förmodligen det nya temat Twenty Eleven som är HTL5 baserat, vilket alltid är trevligt, och dom nya temafunktionerna. Jag tror att det kan göra mitt liv lite enklare i framtiden.

   

  Med dom nya kraven på PHP5 och MySQL5 så kommer det förmodligen att bli en del gnissel mellan Wordpressanvändare och webbhotell som ännu inte uppgraderat sin mjukvara. Här på Mortfiles så är det självklart inga problem, men om du är osäker så kan du ladda ner ett plugin och kolla om det är säkert att uppgradera. Pluginet heter WordPress Requirements Check och du kan ladda ner det från Wordpress.org.

   

  Vad tycker du om Wordpress strategi att överge IE6,PHP4 och MySQL4?

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...