Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • #velodromia24h - 24 timmar som entreprenör | jimiwikman.se

  #velodromia24h - 24 timmar som entreprenör

  Posted , 97 views, 0 comments

  [extract]Nästa vecka så är det dags för Velodromia 24h, en intressant tävling där ca 30 personer delas upp i grupper och sedan får ett företags problem presenterade, något som ska lösas på 24 timmar.[/extract]

   

   

  Skärmklipp 2020-01-06 12.46.01.png

   

  Det skar lite i hjärtat att inte kunna vara med på Gyllene Fölet tidigare i vår och när möjligheten presenterade sig att vara med i Velodromias tävling kunde jag inte motstå, speciellt eftersom det passande nog faller perfekt in i första "friveckan" när min fru går ner i arbetstid. Igår fick jag beskedet att jag blivit uttagen och att jag på tisdag ska få ge mig på en ny utmaning.

   

  Under tävlingen kommer deltagarna att sättas i olika lag som blir presenterade för ett företags problem. Under 24 timmar ska de sedan lära sig att samarbete, bygga en relation till uppdragsgivaren och komma med en kreativ lösning på probleme

   

  Beskrivningen verkar ju lite väl lätt, men jag gissar att det kommer att komma många utmaningar som inte direkt skrivs ut. 24 timmar är inte särskilt lång tid när det gäller att forma grupperingar så det blir troligen en förhållandevis friktionsfri upplevelse även om jag räknar med många starka viljor och säkert en del diskussioner. Lyckligtvis för mig så är jag rätt diplomatisk av mig även om jag för den delen inte viker ner mina egna tankar, så det kommer nog att bli bra.

   

  Det här är inte direkt någonting som jag har vana av, men om man inte provar så fastnar man lätt i invanda rutiner och kommer ingenstans i sin egen utveckling. 2011 är ju utmaningarnas år och då gäller det att prova saker som kanske känns främmande och kanske till och med lite skrämmande.

   

  Vi får se hur det går, men jag tänker hålla en förutsättningslös attityd och gå in med målsättningen att ha roligt och att ge allt för mina gruppkamrater som säkerligen vill vinna lika mycket som jag vill även om jag inte riktigt vet vad man kan vinna förutom prestige och en resa till Moldavien ;)

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...