Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Veckans Blogg - en ny blogg varje vecka | jimiwikman.se

  Veckans Blogg - en ny blogg varje vecka

  Posted , 95 views, 0 comments

  Under 2011 så är det tänkt att jag ska ta Mortfiles till nästa nivå som företagsplattform och som en del av det så har jag tänkt knyta an till andra duktiga företagare och bloggare så varje vecka tänker jag presentera en ny bloggare som du kan njuta av.

   

  En av dom vanligaste rekommendationerna för att få en mer aktiv blogg eller webbplats är att kommentera på andras bloggar. Det ska i sin tur leda till mer trafik tillbaka till din webbplats och skapa kontakt med andra bloggare. Psykologiskt kallas det för "Commitment", dvs du investerar i någonting och därmed blir tröskeln för utbyte mellan dig och den person eller företag du gör en commitment med betydligt mindre.

   

  För mig så är utbytet av länkar och ökad trafik en sekundär effekt för jag tillhör skaran av hopplösa optimister som tror att om innehållet är bra nog så kommer folk att besöka Mortfiles ändå. Syftet för mig är därför att dels ge lite länkkärlek till bloggare jag tycker är intressanta och roliga att läsa och dels att knyta kontakt med personerna bakom. Ett slags närverkande med ökad trafik och uppmärksamhet som bonus med andra ord.

   

  Varje söndag så kommer jag att skriva om en ny blogg som berör och intresserar mig och det kan hända att jag under året går lite längre och skapar en databas över dom bloggarna jag rekommenderar. Målet är att presentera 50 bloggar under 2011 med början imorgon. Det är inte helt omöjligt att jag avslutar året med en sammanfattning och omröstning om vilken av årets bloggar som du och andra läsare tyckt varit bäst under året.

   

  Jag har redan en ganska lång lista med bloggar som kommer att bli presenterade, men jag tar gärna tips på andra bloggar som du tror kan vara av intresse för mig, även om det är din egen blogg. Skriv gärna en kommentar här med länk till den eller dom bloggar du tycker jag ska kika på så kanske det blir just den bloggen som dyker upp en söndag i en nära framtid :)

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 6 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...