Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Varför en kommentar från dig betyder så mycket | jimiwikman.se

  Varför en kommentar från dig betyder så mycket

  Posted , 93 views, 0 comments

  [extract]Jag skriver en hel del och även om mycket av det jag skriver kommer inifrån i form av reflektioner och känsloyttringar eller i form av rent informativa inlägg så känns det ibland ensamt och då betyder en kommentar så väldigt mycket.[/extract]

   

  Jag har fått höra flera gånger den senaste veckan att jag skriver bra och att det finns personer som kikar in och läser det jag skriver. Det värmer långt in i hjärtetrakten, men samtidigt så blir jag lite förvånad eftersom jag väldigt sällan förstår att det jag skriver uppskattas. Jag ser visserligen dom digitala fotspåren som passerar webbplatsen, men jag vet inte om du som besökare uppskattar det jag skriver eller inte.

   

  Jag tror att många som bloggar känner att tystnaden och ensamheten som kommer när ens skrivande passerar utan kommentarer ibland blir som en liten filt av osäkerhet. Gillar dom inte det jag skriver? Är jag ointressant? Läser någon ens det jag skriver? Ska jag skriva om något annat? Det är frågor som ibland dyker upp hos mig och jag kan tänka att det är andra med mig som känner kreativitetens låga falna ibland av just den känslan.

   

  För mig så är varje kommentar en hedersbetygelse, ett bevis på att det jag skriver inte bara har blivit läst, utan också berört någon tillräckligt mycket för att denne ska ta sig tid att kommentera det som jag skrivit. En liten kommentar, ett par sekunder och några knapptryckningar och min dag lyses upp. Min kreativitet får sig en rejäl boost och jag känner behovet att skriva mer, inte för mig utan för dig, som tack för att du uppmärksammade mig, om än bara för ett par sekunder.

   

  Du som läser det här har en unik möjlighet att påverka och uppmuntra inte bara mig utan alla dom fantastiska bloggare som finns därute. Så när du läser något som du tycker är bra eller om du följer en bloggare som du gillar, ta en liten stund och skriv en kommentar för det betyder så oerhört mycket mer än du ens kan ana!

   

  En kommentar från dig betyder så mycket.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 6 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...