Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Uppdateringar, nya funktioner och Twingly | jimiwikman.se

  Uppdateringar, nya funktioner och Twingly

  Posted , 113 views, 0 comments

  Nu är det dags att uppdatera den här bloggen, revidera dom funktioner och plugins som jag har lagt till, implementera nya plugins och introducera Twingly för varje post. Det kommer att bli lite jobbigt, men det blir det värt!

   

  Bloggen kommer att få ett lite annorlunda utseende eftersom det nu blir dags att införa den nya layouten som kommer i början på nästa år. Dom som har följt min blogg vet att utseendet inte kommer att bli väldigt mycket annorlunda, men lite ändringar blir det, framförallt i huvud och fot. Även menyboxarna blir omgjorda, vilket kommer att orsaka lite problem tror jag, framförallt med undersektionerna, fast det löser jag med lite kreativ CSS (hoppas jag).

   

  En del nyheter blir det genom ett par nya plugins som NextGen Gallery och BetterWiki Links som jag kommer att leka mycket med och utnyttja ordentligt. Print this post och permalänk kommer troligen att försvinna eftersom dom knappast används idag och på själva postsidan kommer jag att ändra om lite och bland annat inkludera en Twingly widget som visar vilka andra bloggar som länkar till varje post. Den funktionen har jag börjat testa lite i RSS kommer att flyttas från wordpress inbyggda funktion och istället använda mig av FeedBurner av den enkla anledningen att det blir enklare att se hur många som prenumererar på RSS och även att hela designen läses in i RSS flödet istället för bara innehållet. Det blir lite roligare att läsa då och jag får med allting i designen vilket jag gillar. Som bonus kan man då även prenumerera genom email också.

   

  Jag funderar på en sektion med information om mig också med lite bilder efter att jag såg en post på en blogg om detta (i feberyran kommer jag tyvärr inte ihåg vilken bloggare som skrev det) så att besökare kan se vad det är för en knäppgök som skriver här. Jag kommer att koppla en gästbok till den sidan också så att allmänna kommentarer har någonstans att ta vägen.

   

  Kommentarer har jag tidigare skrivit om och där kommer jag att lägga lite extra krut inför nästa version av bloggen. Lite enklare, lite snyggare och mycket roligare att delta ska det bli. Troligen kommer det att bli någon form av synbarhet för aktiva kommentatörer som ett litet tack för delaktigheten. Jag funderar på både en senaste kommentarer på första sidan och kanske en sektion för mest aktiva kommentatörer...vi får se.

   

  Jag har en hel del andra planer också, men vi får se hur mycket jag kan klämma in inför den här uppdateringen och hur mycket jag får lämna till nästa....

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...