Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Twitter är en surrealistisk upplevelse! | jimiwikman.se

  Twitter är en surrealistisk upplevelse!

  Posted , 93 views, 0 comments

  Twitter är ett socialt medium som jag allt mer börjar hänge mig åt och jag måste erkänna att det känns lätt surrealistiskt att sitta på Twitter ibland...

   

  Att sitta en stund på Twitter är lite som att vara med i Bigbrother med Adam Alsing(@adamalsing), fast tusen gånger större och du kan komma och gå som du vill. Här väljer du vilka personer du vill prata med och vilka du vill lyssna på och jag känner mig lite skitviktig när jag ena stunden diskuterar politik med Gudrun Schyman (@gudschy) eller Folkpartiet (@folkpartiet) och i nästa skoja med uppmärksammade föreläsare som Nikke Lindqvist (@nikkelin) och Niclas Strandh (@deeped).

   

  Jag kan ha djupa diskussioner om integritet med Emma Andersson (@opassande) och Anna Troberg(@annatroberg) samtidigt som jag blir upplyst om hur svenska medier fungerar av Sofia Mirjamsdotter (@mymlan). Jag kan till och med låna ut min cykel som stått oanvänd flera år till Daniel Swedin (@danielswedin) som jag aldrig träffat förut eller diskutera internetfrågor med Sveriges största IT bloggare Tommy Johansson (@tkj).

   

  Jag kan diskutera webbhotell med branschens giganter som Binero(@binero), Loopia(@loopia) och Citynetwork(@citynetwork) och server drift med Jonathan Sulo(@jonathansulo) samtidigt som jag diskuterar domännamn med Peter Forsman (@internetsweden) och Patrik Fältström(@patrikhson).

   

  Jag kan skratta och skoja med Fredrick Federley(@federley) när han är ute på sina äventyr och rodna tills till och med öronen är röda åt Bitterfittans(@bitterfittans) grova och oftast väldigt humoristiska kommentarer.

   

  Det är så många jag kan ha kontakt med som jag troligen aldrig skulle fått en chans att umgås med utanför Twitter och i takt med att mitt kontaktnät på Twitter växer så gör mina affärskontakter det också. Redan har Twitter gett mig några av mina mest aktiva kunder som både sporrar och engagerar mig i min verksamhet och liksom ringar på vattnet så sprider sig diskussionerna Twitter...

   

  ...jag är bara glad att jag får vara med och känna mig lite viktig en stund då och då :)

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 9 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...