Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Tagga din vänner i kommentarerna på Facebook | jimiwikman.se

  Tagga din vänner i kommentarerna på Facebook

  Posted , 96 views, 0 comments

  [extract]Att tagga dina vänner på Facebook när du postar uppdateringar har du kunnat göra sedan september 2009 och nu kan du även göra det i kommentarerna också.[/extract]

   

  Facebook har experimenterat en del med den så kallade @ mention funktionen ett tag med varierande resultat och nu får alltså kommentarerna prova på möjligheten att tagga vänner direkt.

  interviews.jpg

  När du taggat en vän så får denne en notifikation om att han eller hon blivit taggad i en kommentar, vilket förmodligen kan leda till mer interaktivitet eftersom vi är nyfikna av naturen. På sätt och vis så betyder det att vi kan hålla lite bättre koll på när, var och hur någon av våra vänner pratar om oss, men det ligger en liten spamvarning där också, speciellt för personer med väldigt många "vänner".

   

  Offentliga personer till exempel med tusentals vänner kan ganska enkelt bli offer för spammare som nu kan tagga alla möjliga och omöjliga kommentarer som då leder tillbaka till personen i fråga. Därför är det viktigare än någonsin att se till att dom du har på din vänlista är dina vänner, annars kanske du snart får se ditt namn länkas från grovporr, rasism och annat ovälkommet...plus att du får en sabla massa notifieringar på köpet.

   

  Det stora problemet med det här systemet just nu är att dels så kan du ännu inte ta bort en tagg och dels så verkar taggningen inte följa med över till kommentarsboxarna. Du kan inte heller tagga i kommentarsboxarna verkar det som och det gör att det blir en missmatchning som inte är särskilt smickrande när det gäller dom fantastiska kommentarsboxarna som lanserades nyligen.

   

  interviews.jpg

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 9 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...