Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • SQL och nytt på Mortfiles | jimiwikman.se

  SQL och nytt på Mortfiles

  Posted , 119 views, 0 comments

  [url="http://mortfiles.se/images/old_blog/2009/09/drive-harddisk.png">drive-harddisk.pngCeedo på det. PÃ… så sätt kan jag alltid ha tillgång till mina favoritprogram oavsett vart jag befinner mig. Det borde också betyda att jag kan köra dropbox på ett mycket smidigare sätt.

   

  Nu ska jag försöka komma igång med lite uppdatering på Mortfiles där jag bland annat ska göra lite snabba småändringar på index sidan och sen sätta mig ner och göra början på supportsektionen där det ska installeras en Wordpress installation till. Först ske en indexsida knåpas ihop där det ska finnas både FAQ och driftinformation samt visuella element för dom olika support alternativen. Sedan ska själva driftinformationen läggas upp tillsammans sida vid sida med FAQ. Eftersom FAQ ska se annorlunda ut jämfört med driftinformationen så ska det göras två templates vilket ska bli lite skoj eftersom jag nu ska prova en tanke jag har haft om hur man kan skapa ett directory liknande upplägg på Wordpress.

   

  Först ska jag sätta slutklämmen på swedishlifecoaching på plats bara så jag kan sätta mig ner i helgen och koda upp den designen. Det är bara nyhetsdelen och postvyn kvar, så det ska gå fort hoppas jag. Jag känner mig lite motiverad faktiskt idag, vilket känns väldigt bra!

   

  Imorgon är det skolfritt, vilket betyder full fart på jobbfronten även om jag säkert kommer att kika lite på labbarna också så jag får dom klara någon gång. Jag har tänkt försöka knåpa in Domainz videon också om tiden tillåter. Det följer en mer detaljerad rapport imorgon och förhoppningsvis en video över Domainz :)

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 5 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...