Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Spännande tider, men jobbiga tider | jimiwikman.se

  Spännande tider, men jobbiga tider

  Posted , 101 views, 0 comments

  [url="http://www.jimiwikman.se/wp-content/uploads/2010/02/snabbt1.jpg">snabbt1.jpg
  Nu är det slutspurt på vårens något kaotiska skolgång och man kan ju tycka att sista veckorna händer det inte så mycket, men tjohej, det stämmer verkligen inte här inte!

  I designkursen printade jag ut min reklamaffisch förra veckan och jag är nöjd med resultatet faktiskt, även om jag fortfarande betalar priset för dom 5½ timmarna i strålande solsken den dagen då fotot togs. Det är ett hårt liv att leka fotograf och på tal om fotografering så klämde jag in en fototenta igår som gick sådär. Kände att det var svårt att fokusera riktigt när det är fyra tenotor på en vecka som ska knypplas in och eftersom jag hade lite problem att skaka fram någon som kunde vara barnvakt så gick det mycket fortare än vad som säkert var bra. Kände också att skriva för hand är ovant av någon anledning...

  Framförhållningen på gårdagens tenta var lite si och så med bara ett par dagars förvarning och ingen riktig information om var tentan skulle hållas. Väl på plats så visade det sig att det blivit något fel ändå så vi fick gå runt som äggsjuka hönor innan vi hittade en lokal att skriva tentan i. Jag är ganska säker på att det inte direkt hjälpte att nå nya höjder i tentaskrivning. Själva innehållet i tentan var lite blandat och jag är fortfarande inte helt på det klara med vad ett par frågor efterfrågade och det känns både bra och dåligt att jag har bättre koll på dom tekniska bitarna än dom teoretiska.

  Framförhållningen var inte helt klockren för mig när det gäller Cisco kursen heller där jag hade räknat med en tenta i mitten på nästa vecka eller början på vecka 22, men nu i veckan så fick jag beskedet att den ska göras på måndag. Tyvärr för mig så betyder det 7 assessments som skulle göras innan jag ens får göra provet, så stressnivån är ganska hög nu vill jag lova, men efter 3 dygn med 5-6 timmars sömn så är alla assessments klara och det är bara "vanligt" pluggande som ska göras till morgondagen. Jag har skavsår på hjärnan!

  Lite bättre framförhållning har det varit generellt i Industriell marknadsföring och där är det inga konstigheter innan det är dags för tenta på fredag. Det är visserligen ca 600 sidor som ska tryckas in i min utmattade hjärna under veckan, men med fyra dagar till förfogande så känns det som jag har all tid i världen. Föreläsningarna har varit väldigt bra under våren också, så det känns inte helt omöjligt att klara en tenta i ett ganska trevligt ämne. Vi får se hur det går.

  På tisdag nästa vecka är det avslutning på Fotokursen med en heldag av allt möjligt, så det ska bli intressant att se vad som händer då och vad alla andra i kursen har åstakommit under våren. Veckan avslutas med klassfest i Tällberg på lördag och besök från Norge, så det ska bli skoj. Sedan börjar vi på ny kula med sommarkurser och projekt vecka 23, men först ska jag knåpa in en tenta i Nätjuridik.

  Sommarkurserna blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det blir nog ganska kul ändå känns det som. Jag hade tänkt mig ett par enklare kurser som CSS dessign och att sjösätta en webbplats, men istället blir det "Söka och värdera information på webben" och "Projekt som arbetsform " hos Mittuniversitetet i Östersund och "Kryptologi, en introduktion" hos Umeå universitet. Vi får se om jag orkar och hinner med alla tre kurserna, annars finns det alltid utrymme att ta bort en kurs eftersom jag bara behöver 15 poäng över sommaren.  Det blir iallafall en kurs i informatik, så då är det inte så många poäng kvar till dubel examen heller :)

  Puh, nu ska jag sätta fart med Ciscon igen.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 5 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...