Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Skandalöst av SF bio! | jimiwikman.se

  Skandalöst av SF bio!

  Posted , 94 views, 0 comments

  Idag hade jag tänkt gå på Bio och se Predators, en storfilm som jag sett fram emot att se ett tag nu och som det gjorts reklam för här i Falun ett tag, men döm av min förvåning när filmen inte kommer att gå alls i Falun eller Borlänge!

   

  Det är andra gången som en större Sci-Fi film inte tas in i Falun eller Borlänge. Förra gången var det Star Trek som fick se sig förnekad hos småbiograferna och jag börjar på allvar undra hur det står ställt med tankeverksamheten när man struntar i storfilmer, men tar in filmer som Bröderna Karlsson? Inte för att Bröderna karlsson ska ses som en dålig film, men i jämförelse med en storfilm som Predators så känns prioriteringen lite konstig.

   

  Antingen är ansvariga för SF biograferna i Falun och Borlänge helt enkelt korkade eller så tycker dom inte om Sci-fi...Oavsett vilket borde dom ha så mycket filmkännedom att dom förstår att folk blir förbannade när dom inte tar in storfilmer och så pass ekonomiskt sinne så att dom fattar att dom inte tjänar pengar om dom inte tar hem film som folk vill se!

   

  Finns det någonting som talar för illegal fildelning så är det sådant här. Låt SF bio i Falun och Borlänge stå för böterna när dom inte har vett i skallen för hur fan ska jag annars kunna se den här filmen lagligt utan att vänta 6 månader tills den kommer på DVD eller åka taxi till gävle? Skärpning SF Bio, det här är riktigt, riktigt uselt.

   

  Nu ska jag skriva ett riktigt argt brev till SF bio...

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 15 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...