Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Airmail 2.6 - den perfekta mailklienten? | jimiwikman.se

  Airmail 2.6 - den perfekta mailklienten?

  Posted , 173 views, 0 comments

  Under mina år så har jag använt många mailklienter och efter ett antal år med Gmail så kom tiden att söka efter ett alternativ igen och då fann jag Airmail. Det blev kärlek vid första ögonkastet!

   

  Under många år körde jag Thunderbird och senare Postbox som min huvudsakliga mailklient och det fungerade riktigt bra. Sen när jag började på Brightstep så körde vi genom Google Apps och då blev det naturligt att flytta ut även min privata mail till Google.

   

  Nu när vi går över till Exchange med Outlook efter uppköpet av Accenture så kändes det som det var dags att dels se över alternativ privat, men också om det fanns alternativ för hemska Outlook på jobbet. Så jag började kika runt bland valen som finns just nu.

   

  Efter några tester så föll valet naturligt på Airmail 2.6 som rekommenderades varmt av andra på kontoret. Designen är klockren och funktionerna passar mig perfekt. Saker som att ha färdiga funktioner för att göra och vad som är färdigt är riktigt trevligt och jag älskar att alla mail har en liten ikon som jag kan anpassa för att identifiera vart mailet kommer ifrån.

   

  Airmail har stöd för Exchange, iCloud™, Gmail™, IMAP, POP3, Google™ Apps, Yahoo!™, AOL™, Outlook.com™, Live.com™ och kan till och med hantera import från Apple Mail, MBOX archive, EML, EMLX, Airmail 1.x. Det betyder att jag kan lämna Outlook och köra på Airmail och min vanliga Kalender, vilket känns helt fantastiskt!

   

  Det går naturligtvis att sätta upp hur många konton som helst (med sin egen identitet och struktur) och det som jag gillar är att jag kan ändå ha en gemensam vy för alla konton där jag tydligt kan se vilket konto mailet gäller med en liten färgkant och kontoikonen. Det gör att det blir supersmidigt och enkelt för mig som har rätt många konton.

   

  Detta är bara en liten skrapning på ytan så jag låter Mac Square ge en liten recension över Airmail för dig.

   

  [embed]

  [/embed]

  [appbox appstore 918858936]

  Har du andra mailklienter som du rekommenderar? Skriv en kommentar så ska jag kika på det också.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 16 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...