Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Nytt från Facebook denna vecka | jimiwikman.se

  Nytt från Facebook denna vecka

  Posted , 102 views, 0 comments

  Facebook gör mindre ändringar i layouten, Kastar ut den gamla Insights layouten, lägger till lite dokumentation och förlänger deadline på nedläggningen av diverse API protokoll.

   

  Flyttar Friends requests

  Friends requests har fått en liten knuff över på vänstersidan, men liksom game requests så kommer funktionen att ligga kvar även på högersidan med en notis om att du numera hittar funktionen i vänsterspalten.

   

  Det här betyder troligen att request panelen i högerspalten kommer att tas bort helt i framtiden oh ersättas av antingen Places eller annonsering om man får tro tyckarna på Inside Facebook.

   

  Nya Insights

  Nya Insights introducerades i december förra året med bättre statistik och bättre verktyg för att få fram statistik beroende på datumspan med mera. Nu är Facebook tydligen nöjd med resultatet så den gamla layouten kastats ut tillsammans med julgranen.

   

  Förlängd Deadline för API

  I augusti förra året meddelade Facebook att ett antal API funktioner skulle läggas ner, men eftersom förändringen skulle påverka många applikationer negativt så frlängde man deadline till 7 januari i år. På grund av att det verkar gå trögt att göra ändringar för utvecklarna så har Facebook ytterligare förläng tidsfristen fram till den 12:e januari med möjlighet för utvecklarna att manuellt göra en override och på så sätt få ända fram till 31 januari. Override görs i advenced tabben för applikationen.

   

  Uppdaterad dokumentation

  Dokumentation är inte Facebooks starka sida, men nu har man iallafalla lagt upp en nyintroduktion till hur man kommer igång med Facebook för webbplatser. Dokumentationen har lite tydligare exempel och så vidare, men det är fortfarande väldigt mycket som behöver läggas till och fördjupas. Ett bra steg i rätt riktning iallafall, vilket bådar gott :)

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...