Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Nu kommer Magine! | jimiwikman.se

  Nu kommer Magine!

  Posted , 124 views, 0 comments

  Efter många månaders utveckling och beta-testande så verkar det som att Magine, ett av de mest intressanta TV On Demand tjänsterna, äntligen är redo att lämna sin Beta-status och släppa in resten av världen att njuta av dess tjänster.

   

  Jag har haft Magine ganska länge nu och det har varit lite upp och lite ner med deras tjänst, men även i dess mörkaste stunder så har Magine varit hästlängder från "mainstream TV" när det gäller att förstå vad en användare vill ha. Att Magine öppnar upp sin tjänst för alla känns stort på något sätt och det är verkligen som att se på när en ny tidsålder föds...

   

  .

  Kära betaanvändare,

   

  Nu är det dags för oss att avsluta testperioden och börja rulla ut Magine 1st Edition.

   

  Grunden till Magine lades för flera år sedan men det var först när vi träffade er som vår resa började på riktigt. Ni har följt oss under de senaste månaderna och hjälpt oss att utveckla tjänsten till vad den är i dag. Ni har uppmuntrat oss när vi träffat rätt och skrikit högt om vi varit ute och cyklat. Ni har delat vår passion och strävan efter TV som det borde vara och den har i sin tur smittat av sig på andra. Nu är internationella film- och TV-studios med oss och de svenska kanalerna börjar anpassa sina rättigheter för att hänga med oss när vi lanserar framtidens TV.

   

  I dag väntar tiotusentals personer i kö för att få sitt Magine-konto och ta del av den TV-upplevelse som vi vant oss vid. Skamliga förslag för att få hoppa över kön haglar in i takt med att intresset växer sig allt större. Men det är väl smällar man får ta :)

   

  En gång i tiden var det någon som ifrågasatte om jorden verkligen var platt. På samma sätt startade vi med en fråga: Varför ska det vara så sjukt svårt att se på TV på sina egna villkor? Ã…r senare är jorden bevisat rund, våra hår är lite gråare och vi är äntligen på god väg att uppnå vår vision om en bättre TV-upplevelse.

   

  I dag presenterar vi stolt för er det som inom kort kommer att lanseras som Magine 1st Edition. Precis som namnet antyder är detta början på vårt arbete och något som vi med ödmjukhet fortsätter att utveckla till det bättre dagligen.

  newsletter_hand.1.jpg

   

   

  Som trogen betaanvändare kommer du att vara först med att få Magine 1st Edition med 30 kanaler helt utan kostnad under den första månaden, och utan bindningstid. Samtidigt får du den nya iOS-appen med ett skönare användargränssnitt och ny funktionalitet för att underlätta sök och tittande.

   

  Efter din fria provmånad får du välja om du vill fortsätta med Magine 1st Edition för 99 kronor per månad, eller om du nöjer dig med vårt kostnadsfria grundutbud med 7 kanaler som kallas för Magine Free. Du kommer se att många kanaler har tillkommit medan några har fallit bort, och vissa kanaler får begränsningar i tillgänglighet som vi jobbar hårt med att öppna upp. Vår målsättning är att du ska få den bästa TV-upplevelsen på marknaden. Under våren kommer vi att fortsätta utöka utbudet i ditt Magine 1st Edition-paket.

   

  Ni har fram tills nu och kommer för all framtid att vara den tveklöst viktigaste delen av vår resa och vi hoppas att vi kan fortsätta att förgylla din vardag.

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 7 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...